top of page
Szerző képeEsszencia Olajok Webáruház

Vissza az iskolába, óvodába- fizikai és mentális egészség támogatása gyerekeknek

Az iskolába és óvodába való visszatérés izgalmas időszak a családban. Támogassa gyermekei testi-lelki egészségségét, immunrendszerét és mentális képességeit! Az iskolai hiányzások megelőzésében sokat tehet ebben az időszakban természetes növénykivonatokkal, kémiai anyagok nélkül. Az ősz és a tél jellemzően a vírusoknak és baktériumoknak kedvező évszakok, hiszen sokat vagyunk zárt térben, kevesebbet vagyunk kint a friss levegőn és a nyári vitamin- és napfénytartalékaink is fogyóban vannak. A gyógynövények, vitaminok és ásványi anyagok jelentős támogatást adnak ebben az időszakban.




IMMUNRENDSZER TÁMOGATÁSA




doTERRA On Guard Beadlet-Gyöngyöcskék:


Az On Guard gyöngyöcskék (pici, apró gyöngyök) egyszerű és kényelmes módja az On Guard védő keverék immunerősítő előnyeinek kihasználására. Az On Guard az egyedülálló összetételével az immunrendszer támogatására készült. Szabadalmazott illóolaj-keveréket: vadnarancsot, szegfűszeget, fahéjat, eukaliptuszt és rozmaring illóolajakat tartalmaz. Az On Guard az összetevőinek hatékonysága miatt kiváló a kórokozók kontrollálására és felszámolására. Gyerekeknek (is) fogyasztható 3 éves kortól!



doTERRA On Guard® Esszenciális olaj keverék


A dōTERRA egyik legnépszerűbb keverékének, a dōTERRA On Guardnak minden háztartásban ott a helye, hiszen elképesztő jótékony tulajdonságokat kínál. Az On Guard az egyedülálló összetételével az immunrendszer támogatására készült. Vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz és rozmaring esszenciális illóolajokat tartalmaz, hatékony alternatívát kínál a szintetikus anyagokat tartalmazó készítményekkel szemben. Egyedülálló aromájával az egyik legsokoldalúbban használt olaj. Biztonságos pultok felületén, mérgezőanyag mentes tisztítóként. Diffúzorban (hideg párologtatóban) a levegő tisztítására is alkalmas. Az On Guard az összetevőinek hatékonysága miatt kiváló a kórokozók kontrollálására és felszámolására.


Gyermekeknek kizárólag ultrahangos hidegpárásítóban alkalmazzunk 3-4 cseppet vagy bázisolajban higítva talpra, vádliba masszírozható. Elkészítése: 10 ml bázisolajba tegyünk 2-3 csepp On Guard esszenciális olajat és keverjük el.




On Guard™ kézfertőtlenítő permet

A dōTERRA On Guard kéztisztító permet finom és gyorsan szárad, a bőrre gyakorolt tisztító hatásával pedig segít tisztán tartani a kezet. A természetes almakivonattal készülő, hidratáló formulájának köszönhetően nem hagyja kiszáradni a bőrét, a kézen pedig puha és lágy érzetet hagy maga után. A CPTG™ minősítésű vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz és rozmaring esszenciális olajokból készülő dōTERRA On Guard keverék emellett felemelő citrusos-fűszeres aromával párosul. Etil-alkohol gondoskodik a permet tisztító hatásáról, és segít a kezek fertőtlenítésében. A praktikus spray kiszerelés tökéletes utazáshoz, iskolába, munkába és a folyton mozgásban lévő családok számára.




CITRUSOLAJOK


A doTERRA esszenciális citrusolajai olyan tisztaságúak, melyeket belsőleg is fogyaszthatunk: többek között mandarin, bergamott, grapefruit, citrom, lime, zöld mandarin, és vadnarancs. Gyerekek kizárólag 10 éves kortól fogyaszthatják belsőleg. 10 éves kor alatt diffúzorban párologtassuk, pár cseppet tegyünk (többfélét is lehet).




Tehetünk egy pohár vízbe, vagy bármilyen süteménybe, édességbe, italba- a limonádé készítésénél is bátran bevethetjük! Minden citrusolaj a gyümölcs héjából származik. A citrusfélék illóolajai is mind hidegkifejtéssel, más néven hidegsajtolással készülnek. Tisztító hatásúak, elősegítik a mentális éberséget, fokozzák a koncentrációt.











MENTA ESSZENCIÁLIS OLAJOK



doTERRA Peppermint- Borsmenta Esszenciális Olaj 15 ml


Magas mentoltartalma miatt alkalmazása 6 éves kor felett ajánlott. Párologtatva elősegíti a fókuszt, a mentális tisztaságot, az elmére élénkítő hatással bír. Az egyik legkeresettebb olajunk, a borsmenta sokrétű, az egészségre jó hatással bíró tulajdonságokkal is rendelkezik. Elősegíti az egészséges és tiszta légzést , támogatja az emésztőrendszer működését.. A borsmenta esszenciális olaj mindig hasznos, ha kéznél van. Aromatikusan segíthet a szomorú és szorongó érzések csökkentésében, feszültség és a nyugtalanság enyhítésére.




doTERRA Spearmint- Fodormenta Esszenciális Olaj 15 ml

Édeskés aromája és kevesebb mentoltartalma miatt 6 éven aluli gyermekeknek is alkalmazható esszencia. Édes, frissítő és üdítő aromája elősegíti a fókuszálást és a pozitív hangulatot. Aromatikusan a Spearmint illóolaj tisztító és energizáló aromája ösztönzi a fókuszáltság érzetét, ugyanakkor felemelő hangulatot. A mentaolaj elősegítheti az emésztést és segíthet az esetleges gyomorpanaszok csökkentésében. A fodormenta nagyon különbözik a borsmentától, így enyhébb lehetőség a gyermekek és az érzékeny bőrűek számára. Rágógumi illata miatt a gyerekek kedvence!




doTERRA SuperMint™ Mentás esszenciálisolaj-keverék 15 ml


A SuperMint esszenciális keveréket a doTERRA legjobb mentaolajaiból állították össze, és így egy olyan kiemelkedő termék jött létre, amely friss, tiszta és magával ragadó. Mentás, gyógynövényes és édes aromájában a CPTG™ minőségű borsmenta, japán menta, bergamottmenta és fodormenta esszenciális olajok elegyednek és hoznak létre hathatósan frissítő keveréket. Ez az illóolajkeverék szinergikusan működik, hogy azonnali megkönnyebbülést nyújtson ha lehangoltnak és elbizonytalanodottaknak érezzük magunkat. A SuperMint élénkítő és energizáló löketet kínál, amely azonnal feldobja a szívet, megnyitja a légutakat, növeli a mentális tisztaságot és a fókuszt.











doTERRA IQ Mega® Omega3 Halolaj:


A legtöbb gyermek kevés DHA és EPA zsírsavat fogyaszt, melyek azok a létfontosságú omega-3 zsírsavak, amelyek számos tanulmány szerint feltétlenül szükségesek az agy megfelelő fejlődéséhez, a kognitív funkcióhoz, valamint az egészséges bőr, a nyugodt alvás és az immunrendszer támogatásához. Fogyasztásuk az iskolára való felkészülés idején, a túlzott fizikai és szellemi megterhelés esetén (dolgozatok, vizsgák, stressz, sport) és a mentális egészség támogatására ajánlott. Sok gyerek nem fogyaszt halat, ezért fontos, hogy tiszta, omega-3 hatóanyagban gazdag étrend-kiegészítőket fogyasszanak.

Az IQ MEGA támogatja az egészséges agy, szív és érrendszeri, immun és izületi funkciókat. A doTERRA IQ Mega eltávolította a halak ízét a halolajból, és hozzáadja a doTERRA Wild Orange CPTG® illóolaj friss narancs ízét ebben a nagyszerű ízű és könnyen nyelhető omega-3 kiegészítőben, amely 1300 mg koncentrált omega-3 zsírsavakat eredményez adagonként. Az IQ Mega a DHA és az EPA alapvető tápanyagokat tartalmazza az egészséges agyi, szív- és érrendszeri, immun- és ízületi funkciók támogatására. Használatával egyensúlyba hozható az Omega-3 és Omega-6 kedvezőtlen aránya. Támogassa gyermeke hosszú távú egészségéről és szellemi, fizikai fejlődéséről!





PB Assist™ Jr Probiotikum Eper Ízű Por


A probiotikumot egy olyan finom por formájában fogyaszthatja gyermekünk, amely közvetlenül a szájon át bevehető, így fogyasztását szórakoztató és ízletes élményként építheti be bárki a napi rutinjába, gyermekek számára is ajánlott az egyszerű bevétel miatt! A probiotikumok gyermekkorban történő fogyasztásával, antibiotikum fogyasztása mellett és után az immunrendszer megfelelő működése miatt fontos, támogatják a hosszú távra szóló egészséges életmódot. Támogatja az emésztőrendszer és az immunrendszer egészséges működését- a bélrendszer, különösen a bél és a vastagbél egészségét.





doTERRA a2z Rágótabletta 60 db


A doTERRA a2z rágható tabletták az összetevők szabadalmaztatott összetétele, amelyet gyermekeknek és felnőtteknek fejlesztettek ki, akiknek nehézségeik vannak a kapszula nyelésével. A B-vitaminok keverékét az A, C és E vitaminok keverékével, valamint a botanikai kivonatokkal kombinálva a doTERRA a2z rágható támogatja az egészséges sejtek fejlődését és a hosszú élettartamot napi bevételkor. Természetes görögdinnye ízben. A doTERRA a2z Rágótabletták kiegyensúlyozott, kiváló minőségű táplálékot biztosítanak, és olyan alapvető mikrotápanyagok biztosítására szolgálnak, amelyekről ismert, hogy támogatják az optimális életerőt és wellness-t, amelyek lehetnek elégtelenek az Ön vagy gyermeke étrendjében.




doTERRA Omega3 Halolaj és A2Z Rágható Tabletta Csomag



A doTERRA a2z Rágható és az IQ Mega Pack kombinálva a szükséges tápanyagokat könnyen elfogyasztható formában nyújtja, amely két tápanyagban gazdag terméket tartalmaz, amelyek együtt működnek a vitalitás és az egészség egész életen át tartó alapjaként. Gyerekeknek ajánlott az egészség és az immunrendszer megfelelő működésének támogatása érdekében. A doTerra IQ MEGA molekulárisan desztillált és teljesen szagtalanított hal olaj 600mg EPA-t és 400 mg DHA-t tartzalmaz. Nagyon finom vadnaranccsal ízesített, tiszta tengeri forrásból származó omega-3 zsírsavak CPTG minőségű keveréke. Az IQ MEGA támogatja az egészséges agy, szív és érrendszeri, immun és izületi funkciókat. A rágótablettával együtt használva, naponta kétszer egy kiskanállal célszerü fogyasztani. Használatával egyensúlyba hozható az omega-3/omega-6 kedvezőtlen aránya. Gondoskodjon gyermeke hosszú távú egészségéről és szellemi, fizikai fejlődéséről. A doTERRA a2z Chewable rágótabletta B vitaminok, A, C és E vitamin, valamint botanikai kivonatok kombinációja, melynek napi szedése támogatja az egészséges sejtek fejlődését és a hosszú élettartamot. A doTERRA a2z Chewable rágótabletta, mint átfogó táplálék-kiegészítő, a vadnarancs ízű IQ Mega™ Omega-3 halolajjal történő együttes használatra készült. Egészséges immunitást, kognitív funkciót, egyben antioxidáns védelmet nyújt.A két termék összekapcsolódik, és megkönnyíti az omega-3-ok, az egész élelmezéshez szükséges tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok fogyasztását kényelmes folyékony és rágható formában. A gyerekek szeretik őket, mert ízlésesek; felnőttek szeretik őket, mert könnyen lenyelhetők.




ESSZENCIÁLIS OLAJ KEVERÉKEK A MENTÁLIS EGÉSZSÉG ÉS A LELKI EGYENSÚLY TÁMOGATÁSÁRA





doTERRA InTune™ Roll On- Figyelmet segítő keverék 10 ml

A InTune egy olyan szabadalmazott esszenciálisolaj-keverék, amelynek a belégzése segíti a koncentrációt. Kortól függetlenül előfordul néha, hogy nehezünkre esik kitartóan egy adott feladatra összpontosítani a figyelmünket. A doTERRA InTune Figyelmet segítő keverékhez nagy gonddal összeválogatott esszenciális olajok együttes erővel támogatják azoknak az erőfeszítéseit, akik nehezen tudnak figyelni, és az előttük álló feladatra koncentrálni. A szantálfa, tömjén és zöldcitrom esszenciális olajok serkentik a befogadóképességet, miközben a pacsuli, az ilang ilang és a római kamilla pihentető, nyugodt légkört teremt.





doTERRA Kid's Collection- Gyerek Kollekció


A régóta várt új, gyermekeknek szóló Kids Collection hat egyedülálló olajkeverékből áll, melyek külön és készletben is megvásárolhatóak, egyenként 10 ml-es golyós kiszerelésben.

Az esszenciális keverékeket különböző típusú nehézségek, problémák, valamint a naponta átélt stresszhelyzetek, figyelemzavar, tanulás elősegítése vagy szorongás leküzdésére fejlesztettek ki. Segítse elő gyermeke mentális egészségét esszenciák alkalmazásával, melyekkel hosszútávon megelőzheti az esetleges súlyosabb lelki problémák kialakulását.



Brave

A tökéletes keverék arra, hogy felélénküljön, és bátorságot merítsen egy gyermek, amikor gyámoltalannak érzi magát. Segít kezelni a stressz és a szorongásérzetet. A Brave segítségével ellensúlyozható a kétely, pesszimizmus és cinizmus. Ez a keverék a vad narancs, az Osmanthus virág, a fahéj kéreg és az Amyris fa illóolajait ötvözi. A vadnarancs felemelő és energizáló olaj, édes, citrusos aromával. Az Amyris fa hagyományosan a nyugodt érzések előmozdítására és a stressz kezelésére szolgál. Az Osmanthus virág kémiailag hasonló a Rózsához, érzelmileg támogató, ha túlterhelt vagy stresszes érzéseket tapasztalsz. A fahéj energiát ad, és melegítő és nyugtató hatást gyakorol a bőrre, ha megfelelő hígításban van. Elősegíti a bizalom, a bátorság és az önbizalom érzéseit.





Thinker

Figyelmet segítő keverék bárki számára ideális napi szintű használatra olyan helyzetekben, amikor túl sok a zavaró tényező. A Thinker keveréket úgy tervezték, hogy elősegítse az éberséget, és fokozza a befogadó készséget, ezért tökéletes megoldást kínál, ha a figyelemre és a koncentrációra van szükség. Csökkenti a mentális stresszt és a fáradtság érzéseit. Ez a gyerekek számára kellemes keverék Vetiver, Borsmenta, Rozmaring és Clementine illóolajokból áll, frakcionált kókuszdióolajjal hígítva. A vetiver gyökér egy gazdag, fás olaj, amely megnyugtatja az elmét. A borsmenta és a klementin energiát ad, és ösztönzi a pozitív kilátásokat. A kutatások azt mutatják , hogy a rozmaring illóolaj belélegzése segítheti az embereket a korábban megtanult anyag visszahívásában, és ez kiváló társ a dolgozatok, felelések napján.





Stronger


A Stronger üdítő és felemelő aromája frissítően hat az érzékekre, és tökéletesen támogatja a napi stressz tűrést, illetve azokat a helyzeteket, amikor egy gyermek nincs kifejezetten a legjobb formájában. A Stronger ™ védőkeverék elősegíti a természetes immunvédelmet és megnyugtatja az érzelmeket és a bőrt a szorongás esetén. Ez a keverék egyesíti a Frankincense, a Cedarwood, a Rose és a Litsea illóolajokat a frakcionált kókuszdióolajjal.


A Litsea-t hasonló illata miatt néha „trópusi verbenának” nevezik. Kellemes, friss, citrom aromája van. A tömjén meleg, fűszeres aromája elősegíti a békés érzéseket. A Cédrusfát használják nyugtató és pihentető aromája miatt. Ezek az érzelmileg nyugtató olajok Strongerben kombinálva egy dinamikus keveréket hoznak létre, amelyek erősítik az elmét és a testet.






Rescuer

Ez a pihentető keverék a levendula, a fodormenta, a copaiba és a zanthoxylum illóolajokból áll, frakcionált kókuszdióolajjal.

A levendulát arra használják, hogy enyhítsék a feszültségeket. Friss, enyhén virágos aromája megnyugtat, pihentet. A fodormenta helyileg hűti a bőrt, köszönhetően mentoltartalmának, mentálisan frissítő. A zanthoxylum illóolaj arra szolgál, hogy ösztönözze a pihenést a nap végén. A Copaiba segít megnyugtatni a szorongó érzéseket. Ezek a különleges olajok együttesen egy nagyon nyugtató keveréket alkotnak , amely segíthet gyermeked lazításában és pihenésében egy fárasztó nap után. Egy aktívan töltött, hosszú nap végén kenj gyermeked növésben lévő lábára a Rescuer enyhítő keverékből, hogy pihentető, ellazító élményt nyújtson a számára.




Steady

Kiegyensúlyozó keverékhez lágy, hívogató és enyhén gyümölcsös aroma párosul, amely hozzájárul a stressz mentes és nyugodt közérzethez, ezáltal tökéletes akár a mindennapi, akár az igény szerinti használathoz, amikor gyermeked túlterheltnek érzi magát.Mint szülők, észrevesszük, amikor a gyermekünk különösen érzékenynek tűnik, időnként egy hosszú nap után, extra odabújásra vagy egy-egy ölelésre van szüksége. Segíthet gyermekünknek nyugodtabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érezni magát. Ez a keverék egyesíti az Amyris fa, a balzsam-fenyő, a koriander és a magnólia illóolajait a frakcionált kókuszdió-olajjal. Az Amyris fát, meditációs gyakorlatokban hagyományosan használják a nyugodt érzések elősegítésére és a stressz kezelésére. Enyhe, fás aromája van. A balzsafenyő aromája pihentető az izgalom, stressz idején. A koriandermag egy gyógynövényolaj, amelyet nyugtató hatásaként használnak a masszázsban. A magnólia magas linalooltartalommal rendelkezik. A kutatások azt mutatják , hogy az inhalált magnólia illóolaj (linalooltartalma miatt) elősegítheti a nyugalom és a pihenés érzésének elősegítését. Ezek az olajok együttesen folyamatosan kombinálva nyugodt és kiegyensúlyozott érzéseket keltenek.





Calmer

Este, a nehéz nap után, a Calmer pihentető keverék nyugalmas légkört teremt, és a nyugovóra térést stressz mentes, kellemes élménnyé varázsolja. A talpon és a tarkón alkalmazva segít, hogy a gyermek el tudjon lazulni. Nyugtató érzéseket kelt az elme és a test között a levendula, a római kamilla, a Ylang Ylang, a Buddha fa olajokkal a frakcionált kókuszdióolajban hígítva. A levendula és a római kamilla megnyugtatja a szorongó érzéseket, amelyek akadályozhatják az alvást. A Buddha fa magas koncentrációban tartalmaz komplex szeszkviterpéneket, amelyek földelnek, megnyugtatóak és elősegítik a lefekvés rutinját. A Ylang Ylang virágok aromája elősegíti a pihenést. Ezek a Calmerben található olajok lefekvés előtt tompítják az elmét, támogatják a nyugodt alvást és ösztönzik a pihenést.







A termékek kollekcióban is megvásárolhatóak:







AZ ESSZENCIÁLIS KEVERÉKEK FORRÁSA:




1 525 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page