top of page
SzerzƑ kĂ©peEsszencia Olajok WebĂĄruhĂĄz

🌿🍂Ɛszi nagytakarĂ­tĂĄs 🍁🍃: CLEANSE & RESTORE- tisztĂ­tĂł Ă©s visszaĂĄllĂ­tĂł egĂ©szsĂ©gprogram

FrissĂ­tve: 2022. szept. 28.


KĂ©szĂ­tse fel szervezetĂ©t Ƒsszel a tĂ©li hideg hĂłnapokra, hogy immunrendszere hatĂ©konyabban vĂ©dekezhessen a megbetegedĂ©sek ellen. MiĂ©rt fontos szervezete mĂ©regtelenĂ­tĂ©se? Mert egy jĂłl megvĂĄlasztott mĂłdszer semlegesĂ­theti vagy eltĂĄvolĂ­thatja a mĂ©reganyagokat szervezetĂŒnkbƑl Ă©s segĂ­thet a testĂŒnknek a normĂĄl mƱködĂ©sben az összes szervĂŒnk tekintetĂ©ben.


Mi az a toxikus terhelĂ©s? A „toxin” minden olyan anyag, amely tĂșlzott terhelĂ©st Ă©s ezĂĄltal toxikus stresszt okoz a szervezetben. Ezeknek a testben felhalmozĂłdĂł anyagoknak Ă©s a lĂ©tfontossĂĄgĂș szervekre adott terhelĂ©snek az összegĂ©t „mĂ©rgezƑ terhelĂ©snek” nevezzĂŒk. SzĂĄmtalan mĂ©reganyagnak vagyunk kitĂ©ve nap mint nap, mindennel, amit teszĂŒnk, Ă©s olyan forrĂĄsokbĂłl, amelyekrƑl talĂĄn nem is tudunk. Minden lĂ©legzetvĂ©tel, minden harapĂĄs, minden perc, amikor a nap alatt ĂĄllunk, Ă©s minden vegyszer (termĂ©szetes vagy szintetikus), amellyel otthonunk takarĂ­tĂĄsa közben Ă©rintkezĂ©sbe kerĂŒl, olyan anyagoknak tesz ki bennĂŒnket, amelyek negatĂ­van befolyĂĄsolhatjĂĄk egĂ©szsĂ©gĂŒnket. TĂŒdƑnk, emĂ©sztƑrendszerĂŒnk Ă©s bƑrĂŒnk a legsĂ©rĂŒlĂ©kenyebb Ăștvonalak.


Hogyan csökkenthetem a mĂ©rgezƑ terhelĂ©semet? SzerencsĂ©re testĂŒnknek szĂĄmos kĂŒlönbözƑ vĂ©dekezƑ mechanizmusa van, amelyek cĂ©lja ezen lĂ©tfontossĂĄgĂș testrendszerek vĂ©delme. A nyĂĄlkahĂĄrtyĂĄval kezdƑdik, amely az orrunkat, a szĂĄnkat Ă©s a torkunkat borĂ­tja, Ă©s felfogja az idegen rĂ©szecskĂ©ket. EmĂ©sztƑrendszerĂŒnkben mikroorganizmusok billiĂłi – „probiotikumok” – Ă©lnek, amelyek fenntartjĂĄk az emĂ©sztĂ©s hatĂ©konysĂĄgĂĄt Ă©s tĂĄmogatjĂĄk immunrendszerĂŒnk azon kĂ©pessĂ©gĂ©t, hogy reagĂĄljon a mĂ©rgezƑ veszĂ©lyekre. VĂ©gĂŒl a mĂĄj Ă©s a vese a mĂ©rgezƑ anyagok azonosĂ­tĂĄsĂĄra Ă©s eltĂĄvolĂ­tĂĄsĂĄra szolgĂĄl a vĂ©rĂŒnkbƑl. Ha megfelelƑen mƱködik, szervezetĂŒnk egy nagyon hatĂ©kony mĂ©rgezƑ terhelĂ©st minimalizĂĄlĂł gĂ©p. E vĂ©dƑmechanizmusok Ă©s belsƑ szervek fenntartĂĄsĂĄnak kulcsa hĂĄrom: a kitettsĂ©g minimalizĂĄlĂĄsa, a lĂ©tfontossĂĄgĂș szervek tĂĄmogatĂĄsa Ă©s a vĂ©delmi folyamatok egĂ©szsĂ©ges tĂĄplĂĄlkozĂĄssal Ă©s rendszeres mĂ©regtelenĂ­tĂ©ssel. Az Ă©ves kĂ©tszeri „nagytakarĂ­tĂĄs” egy egyszerƱ mĂłdja annak, hogy azonnali mĂ©regtelenĂ­tĂ©si szĂŒksĂ©gleteit kielĂ©gĂ­tse, Ă©s tĂĄmogassa azokat a lĂ©tfontossĂĄgĂș szerveket, amelyek naponta dolgoznak az egĂ©szsĂ©g megƑrzĂ©sĂ©n. A doTERRA mĂ©regtelenĂ­tƑ programjĂĄnak alapja a Cleanse & Restore Kit, amely szĂĄmos innovatĂ­v termĂ©k Ă©s egy könnyen követhetƑ 30 napos kĂșra kombinĂĄciĂłja, amelyet kifejezetten a mĂ©rgezƑ terhelĂ©s termĂ©szetes minimalizĂĄlĂĄsĂĄra terveztek.




30 NAPOS TISZTÍTÓ ÉS VISSZAÁLLÍTÓ PROGRAM PROTOKOLL


1. naptĂłl-30. napig az alĂĄbbi termĂ©keket fogyassza (30 napon keresztĂŒl):

DigestZen TerraZymeŸ: napi 1-3 kapszula étkezés közben

TerraZyme-ben talĂĄlhatĂł emĂ©sztƑenzimek erƑs kombinĂĄciĂłja tĂĄmogatja az egĂ©szsĂ©ges biokĂ©miai funkciĂłk szempontjĂĄbĂłl kritikus enzimek folyamatos elƑállĂ­tĂĄsĂĄt, beleĂ©rtve az Ă©lelmiszer-tĂĄpanyagok egĂ©szsĂ©ges emĂ©sztĂ©sĂ©t Ă©s a tĂĄpanyagok sejtanyag-metabolizĂĄlĂĄsĂĄt az energiĂĄba. fehĂ©rjĂ©k, zsĂ­rok, komplex szĂ©nhidrĂĄtok, cukrok Ă©s rostok emĂ©sztĂ©sĂ©vel. A DigestZen TerraZyme emĂ©sztĂ©st elƑsegĂ­tƑ enzim komplex olyan teljes-Ă©rtĂ©kƱ tĂĄplĂĄlĂ©kok enzimjeinek Ă©s tĂĄmogatĂł kofaktorainak szabadalmaztatott keverĂ©ke, amelyek gyakran hiĂĄnyoznak a fƑtt, feldolgozott Ă©s tartĂłsĂ­tĂłszer tartalmĂș Ă©telekbƑl. A DigestZen TerraZyme-ban talĂĄlhatĂł emĂ©sztƑ enzimek erƑteljes kombinĂĄciĂłja elƑsegĂ­ti a testĂŒnk folyamatos enzimtermelĂ©sĂ©t, ami kritikus az egĂ©szsĂ©ges biokĂ©miai mƱködĂ©shez, beleĂ©rtve a tĂĄpanyagok egĂ©szsĂ©ges emĂ©sztĂ©sĂ©t Ă©s a sejtanyagcserĂ©t, melyben a tĂĄpanyagok energiĂĄvĂĄ alakulnak.


ZendocrineÂź mĂ©regtelenĂ­tƑ komplex: 1 kapszula naponta 2 alkalommal

1. naptĂłl a 30. napig. A kĂșra 3-4 havonta ismĂ©telhetƑ.


A doTERRA Zendocrine egy illĂłolajok szabadalmaztatott keverĂ©ke, melynek cĂ©lja a mĂĄj, a vesĂ©k, a vastagbĂ©l, a tĂŒdƑ Ă©s a bƑr mĂ©regtelenĂ­tƑ funkciĂłinak tĂĄmogatĂĄsa, valamint ezen szervek azon kĂ©pessĂ©gĂ©nek tĂĄmogatĂĄsa, hogy megszabaduljanak a tĂĄrolt mĂ©rgezƑ hulladĂ©koktĂłl.A ZendocrineÂź lĂĄgyzselatin-kapszula tĂĄmogatja a szervezet termĂ©szetes mĂ©regtelenĂ­tƑ rendszerĂ©t a szabadalmazott mandarin, rozmaring, muskĂĄtli, borĂłkabogyĂł, Ă©s a koriander illĂłolaj-keverĂ©kkel. A Zendocrine segĂ­tsĂ©get nyĂșjt a szervezet mĂ©regtelenĂ­tĂ©sĂ©ben Ă©s a szabad gyökök lekötĂ©sĂ©ben, amelyek lelassĂ­tjĂĄk a szervezetet, Ă©s nehĂ©z Ă©rzetet keltenek. Ez a hatĂ©kony formula, mely a rozmaring, koriendermag Ă©s borĂłkabogyĂł illĂłolajok keverĂ©ke, ismert mĂ©regtelenĂ­tƑ hatĂĄsairĂłl Ă©s az egĂ©szsĂ©ges mĂĄjfunkciĂł tĂĄmogatĂĄsĂĄrĂłl, amĂ­g a mandarin, rozmaring, muskĂĄtli, borĂłkabogyĂł Ă©s koriander illĂłolajoknak tisztĂ­tĂł hatĂĄsuk van azokkal a nem kĂ­vĂĄnt anyagokkal szemben (toxinok, Ă©lelmiszeradalĂ©kok, nehĂ©zfĂ©mek, egyĂ©b kemikĂĄliĂĄk), melyek mĂ©rgezhetik a szervezetet.




2. LÉPÉS

11.-20. napig- Tisztítsa meg a bélrendszert.


GX AssistŸ: napi 1-3 lågyzselét étkezés közben 10 napig szedni.

A GX Assist elƑnyei az erƑteljesen mĂ©regtelenĂ­tƑ illĂłolajok sajĂĄt keverĂ©kĂ©vel kezdƑdnek. Oregano , Melaleuca , citrom , citromfƱ , borsmenta Ă©s kakukkfƱ CPTG Certified Pure Therapy Grade Âź illĂłolajok kombinĂĄciĂłja segĂ­t az emĂ©sztƑrendszer tisztĂ­tĂĄsĂĄban. A kaprilsavat, a kĂłkuszolajbĂłl szĂĄrmazĂł lipidet Ă©vtizedek Ăłta hasznĂĄljĂĄk az emĂ©sztƑrendszer egĂ©szsĂ©gĂ©nek tĂĄmogatĂĄsĂĄra. A szabadalmaztatott illĂłolajokkal kombinĂĄlva elƑsegĂ­ti az egĂ©szsĂ©ges emĂ©sztĂ©si környezet kialakĂ­tĂĄsĂĄt. A GX Assist nemcsak az Ă©ves emĂ©sztƑrendszer tisztĂ­tĂĄsĂĄra szolgĂĄl, hanem havonta is hasznĂĄlhatĂł az emĂ©sztƑrendszer egĂ©szsĂ©gĂ©nek tĂĄmogatĂĄsĂĄra. Minden hĂłnapban 10 napig, napi 1-3 kapszula, havonta hasznĂĄlhatĂł az egĂ©szsĂ©ges tĂĄplĂĄlkozĂĄs tĂĄmogatĂĄsĂĄra.



21.-41. napig- ÉpĂ­tse Ășjra a bĂ©lflĂłrĂĄt, Ă©s tĂĄmogassa a szervezet sejtjeinek mƱködĂ©sĂ©t



PB AssistÂź+: napi 3 kapszula Ă©tkezĂ©s közben, elosztva az Ă©tkezĂ©sek alkalmĂĄval. 20 napon keresztĂŒl a program 21.-40.napig.


A PB Assist + egy prebiotikus rost Ă©s hat probiotikus mikroorganizmus-törzs sajĂĄtos kombinĂĄciĂłja egy egyedĂŒlĂĄllĂł kĂ©trĂ©tegƱ zöldsĂ©gkapszulĂĄban, amely tĂĄmogatja a barĂĄtsĂĄgos baktĂ©riumok közössĂ©gĂ©t, amelyre a gyomor‐bĂ©l-traktusnak szĂŒksĂ©ge van a funkciĂłk fenntartĂĄsĂĄhoz. Az egĂ©szsĂ©ges gyomor-bĂ©l traktus fenntartĂĄsĂĄhoz a bĂ©lben a jĂł Ă©s a rossz baktĂ©riumok egyensĂșlya szĂŒksĂ©ges. A PB Assist + biztosĂ­tja az Ă©pĂ­tƑelemeket a pozitĂ­v bĂ©lbaktĂ©riumok egyensĂșlyĂĄnak Ă©s szaporodĂĄsĂĄnak elƑsegĂ­tĂ©sĂ©re. A PB Assist + a gyomor Ă©s a bĂ©l egĂ©szsĂ©gĂ©nek tĂĄmogatĂĄsĂĄra, megƑrzĂ©sĂ©re szolgĂĄl, biztonsĂĄgos a csalĂĄd minden tagja szĂĄmĂĄra.

DDR PrimeÂź Softgels- A sejtek egĂ©szsĂ©gĂ©nek tĂĄmogatĂĄsa. 10 napon keresztĂŒl a program 21.-30.napjĂĄig vegyen be napi 2 lĂĄgyzselĂ©t 10 napig Ă©tkezĂ©s közben.

A DDR Prime Âź egy sejtkomplex keverĂ©k, ami tĂĄmogatja az egĂ©szsĂ©ges sejtek mƱködĂ©sĂ©t. Mivel erƑs antioxidĂĄns tulajdonsĂĄgokkal rendelkezik, ezĂ©rt nagy segĂ­tsĂ©get jelent a testnek Ă©s a sejteknek az oxidatĂ­v stressz ellen. Több tanulmĂĄny is kimutatta, hogy azok az olajok, amelyek ebben a keverĂ©kben megtalĂĄlhatĂłak, elƑsegĂ­tik az egĂ©szsĂ©ges vĂĄlaszt a szabadgyökökre, ezĂĄltal is megtĂĄmogatva az egĂ©szsĂ©ges sejtfunkciĂłkat Ă©s helyreĂĄllĂ­tva a sejtkĂĄrosodĂĄst.A DDR Prime tartalmaz TömjĂ©n esszenxiĂĄlis olajat, Vadnarancsot, Litsea-t, KakukkfƱvet, SzegfƱszeget, BorsikafĂŒvet, Niaoulit Ă©s CitromfƱ esszenciĂĄlis olajokat. TanulmĂĄnyokban kimutattĂĄk, hogy reagĂĄl szervezetĂŒnk ezen termĂ©k fogyasztĂĄsakor a szabad gyökökre. TĂĄmogatja a sejtszintƱ megĂșjulĂĄst, Ă©s segĂ­ti a sejtek egĂ©szsĂ©ges, normĂĄlis mƱködĂ©sĂ©t. *




dƍTERRA -ZenGest EmĂ©sztĂ©st SegĂ­tƑ lĂĄgykapszula- 10 napon keresztĂŒl a program 21.-30.napjĂĄig vegyen be napi 1 kapszulĂĄt 10 napig Ă©tkezĂ©s közben.

A ZenGest lĂĄgyzselatin kapszula kiegĂ©szĂ­ti a TisztĂ­tĂł Ă©s VisszaĂĄllĂ­tĂł csomag többi termĂ©kĂ©t azĂĄltal, hogy napi szintƱ tĂĄmogatĂĄst nyĂșjt az emĂ©sztƑrendszeri egĂ©szsĂ©g megƑrzĂ©sĂ©hez, ugyanakkor az egĂ©szsĂ©ges Ă©letmĂłdra valĂł vĂĄltĂĄssal jĂĄrĂł akut gyomorpanaszokra is gyĂłgyĂ­rrel szolgĂĄl.

Az ĂĄnizs, borsmenta, gyömbĂ©r, fƱszerkömĂ©ny, koriander, tĂĄrkony Ă©s Ă©deskömĂ©ny esszenciĂĄlis olajok hosszĂș mĂșltra tekintenek vissza a kĂŒlönfĂ©le emĂ©sztĂ©si problĂ©mĂĄk kezelĂ©se terĂ©n. TovĂĄbbĂĄ klinikai Ă©s kĂ­sĂ©rleti kutatĂĄsok is igazoltĂĄk, hogy ez a szabadalmazott keverĂ©k segĂ­t az emĂ©sztƑrendszer ĂĄltalĂĄnos egĂ©szsĂ©gĂ©nek tĂĄmogatĂĄsĂĄban, megnyugtatja Ă©s ellazĂ­tja az emĂ©sztƑrendszeri izmokat, csökkenti a bĂ©lgĂĄzok Ă©s a puffadĂĄs jelentkezĂ©sĂ©t, enyhĂ­ti az Ă©melygĂ©st Ă©s segĂ­ti a gyomor Ă©s bĂ©lrendszer mƱködĂ©sĂ©t. AlkalmazĂĄsa: 1 kapszula fĆ‘Ă©tkezĂ©sek utĂĄn, illetve aktuĂĄlis panaszok esetĂ©n.




dƍTERRA Lifelong Vitality Packℱ a kĂșra teljes idƑtartama alatt

A dƍTERRA egyik legnĂ©pszerƱbb termĂ©ke, a dƍTERRA Lifelong Vitality Pack csomag bƑvelkedik a vitalitĂĄst tĂĄmogatĂł jĂłtĂ©kony tulajdonsĂĄgokban. A dƍTERRA Lifelong Vitality programmal az Ă©lethosszig tartĂł vitalitĂĄs Ă©s jĂł közĂ©rzet felĂ© vezetƑ Ășt elsƑ lĂ©pĂ©se.


A doTERRA LLV Programja hĂĄrom alap termĂ©kĂ©nek az Alpha CRS, a xEO Mega Ă©s a Microplex VMZ cĂ©lja, hogy biztosĂ­tsa a megcĂ©lzott szintƱ tĂĄpanyag mennyisĂ©get Ă©s az emĂ©sztĂ©st tĂĄmogatĂł összetevƑket az egĂ©szsĂ©g, az energiaszint Ă©s hosszĂș Ă©let Ă©rdekĂ©ben Ă©s tĂĄmogassa a sejtekben az egĂ©szsĂ©ges oxidatĂ­v stressz reakciĂłt. A dƍTERRAÂź Élethosszig TartĂł EgĂ©szsĂ©g Programja Ășgy lett kialakĂ­tva, hogy biztosĂ­tsa az egĂ©szsĂ©ges immun mƱködĂ©shez szĂŒksĂ©ges tĂĄpanyag tĂĄmogatĂĄst. Az Alpha CRSÂź+ hatĂĄsos polifenol keverĂ©ken Ă©s karotinoid luteinen Ă©s likopinen keresztĂŒl erƑteljes antioxidĂĄns Ă©s immunrendszer tĂĄmogatĂĄst biztosĂ­t. A xEO MegaÂź Ă©s vEO MegaÂź az immunrendszert erƑsĂ­tƑ esszenciĂĄlis zsĂ­rsavakkal, asztaxantinnal Ă©s egy szegfƱszeget, tömjĂ©nt Ă©s kakukkfĂŒvet tartalmazĂł szabadalmaztatott esszenciĂĄlis olajkeverĂ©kkel kerĂŒlt kialakĂ­tĂĄsra. A Microplex VMzÂź egy esszenciĂĄlis vitaminokat Ă©s kelĂĄt kötĂ©sƱ ĂĄsvĂĄnyi anyagokat tartalmazĂł kiegyensĂșlyozott formula, ami immunrendszert tĂĄmogatĂł tĂĄpanyagokat; A, C, E Ă©s B6 vitaminokat Ă©s ĂĄsvĂĄnyi cinket tartalmaz.*

A következƑ antioxidĂĄnsokat Ă©s energiatermelĂ©st tĂĄmogatĂł tĂĄpanyagokat tartalmazza a 3 kĂ©szĂ­tmĂ©ny:

  • Acetil L-Karnitin, melynek segĂ­tsĂ©gĂ©vel a zsĂ­rsavak könnyebben behatolhatnak az energiatermelƑ mitokondriumba.

  • Alfa liponsav, mely erƑteljes antioxidĂĄnskĂ©nt szolgĂĄlhat a mitokondriumban.

  • Q10 koenzim, ami egy fontos koenzim, mert segĂ­theti az energiatermelĂ©st Ă©s tĂĄmogathatja a szĂ­v egĂ©szsĂ©gĂ©t.

  • Rezveratrol, ami a vörösborban is megtalĂĄlhatĂł polifenol Ă©s a kvercetin melyek vĂ©delmet biztosĂ­tanak a mitokondriumban Ă©s mĂĄs sejt struktĂșrĂĄkban.

  • Vitaminok Ă©s ĂĄsvĂĄnyi anyagok, melyek a sejtekben lĂ©vƑ energiatermelĂ©s esszenciĂĄlis tĂĄpanyagai, a Microplex VMz nevƱ kĂ©szĂ­tmĂ©ny tartalmazza, melyet Ășgy alkottĂĄk meg a doTERRA szakĂ©rtƑi, hogy biztosĂ­tsa a megfelelƑ mennyisĂ©gƱ vitamint, ĂĄsvĂĄnyi anyagokat Ă©s esszenciĂĄlis zsĂ­rsavakat.Tartalmaz a teljessĂ©g igĂ©nye nĂ©lkĂŒl A, C Ă©s Evitaminokat, B vitamin energia komplexet Ă©s D3 vitamint.

  • Teljes Ă©rtĂ©kƱ Ă©lelmiszer keverĂ©ket tartalmaz, a napi tĂĄpanyagbevitel felturbĂłzĂĄsa Ă©rdekĂ©ben: fodros kel, gyermeklĂĄncfƱ, brokkoli, fejes kĂĄposzta, spenĂłt. 8 kĂŒlönbözƑ emĂ©sztĂ©st segĂ­tƑ enzim lett hozzĂĄadva, amelyek segĂ­tik a tĂĄpanyagok felszĂ­vĂłdĂĄsĂĄt: proteĂĄz, laktĂĄz, lipĂĄz, amilĂĄz, alfa-galaktozidĂĄz, diasztĂĄz, glĂŒkoamilĂĄz Ă©s peptidĂĄz.

  • EsszenciĂĄlis zsĂ­rsavak, melyek szĂŒksĂ©gesek a sejtek növekedĂ©sĂ©hez Ă©s tĂĄmogatjĂĄk azok egĂ©szsĂ©ges mƱködĂ©sĂ©t.


HASZNOS TANÁCSOK A 30 NAPOS PROGRAM ALATT A doTERRA AJÁNLÁSÁVAL:

  • KerĂŒljĂŒk a feldolgozott vagy elƑrecsomagolt Ă©lelmiszereket.

  • CsökkentsĂŒk a fehĂ©r riszt, fehĂ©r lisztet, cukrot.

  • EgyĂŒnk sok nyers gyĂŒmölcsöt Ă©s zöldsĂ©get.

  • Igyunk sok-sok vizet, egyĂ©bkĂ©nt is, de a mĂ©regtelenĂ­tĂ©s idejĂ©n fƑleg Ă©s adjunk hozzĂĄ egy csepp doTERRA citrom illĂłolajat.

  • FekĂŒdjĂŒnk le 22:00 Ăłra elƑtt Ă©s meditĂĄljunk rendszeresen, mert a testi mĂ©regtelenĂ­tĂ©s mellett a szellemi mĂ©regtelenĂ­tĂ©s is nagyon fontos.

  • CsökkentsĂŒk a stresszt! MĂĄr amennyire ez persze lehetsĂ©ges, de bizonyĂ­tott, hogy stresszes idƑszakban immunrendszerĂŒnk sem Ășgy mƱködik, mint egyensĂșlyi ĂĄllapotĂĄban, ezĂ©rt Ă©rdemes talĂĄn mĂ©g többet meditĂĄlni vagy bĂĄrmilyen relaxĂĄciĂłs technikĂĄt elsajĂĄtĂ­tani Ă©s alkalmazni.


FORRÁS: https://www.doterra.com/US/en/wellness-topics-cleansing-and-detoxifying-your-gut

Comments


bottom of page