top of page
Szerző képeEsszencia Olajok Webáruház

Március 8. Nőnap- Egészségtippek Hölgyeknek


A doTERRA kiemelt figyelmet fordít a hölgyek egészségének támogatására. A megfelelő hormonszint tizenéves kortól egészen a menopauza átmeneti időszakáig befolyásolja a nők egészségét és érzelmi állapotát. A kor előrehaladtával szükséges támogatni a csontok egészségét és a szívműködést, a hormonális egészséget, enyhíteni a folyamatosan változó hormonszint miatt felfokozott érzelmeket és fizikai tüneteket. Az írásunkban olvasható doTERRA termékek természetes úton nyújtanak segítséget a különböző életszakaszok alatt. A hormonális egyensúly és az endokrin rendszer általános egyensúlyban tartása az egészség egyik legfontosabb tényezõje, különösen a nők esetében. A táplálékkiegészítőkön kívül összeválogattuk azokat az esszenciális olaj keverékeket és önálló olajokat, melyek kifejezetten hölgyeknek ajánlottak.




Endokrin rendszer támogatása


Az endokrin rendszer általános egészségének és a megfelelő hormonszabályozásnak, az egészséges testsúly fenntartása a táplálkozás és a rendszeres testmozgás révén, a toxikus terhelések minimalizálása és az egészségügy proaktivitásának betartása rendszeres vizsgálatokkal , ideértve az átfogó szűrővizsgálatokat is, az elsődlegesen ellenőrizhető tényezők az endokrin egészség fenntartásában. Az is fontos, hogy táplálkozást kiegészítsük multivitamin és ásványi anyag komplex-szel , megfelelő és jól felszívódó jód forrással, hiszen a jódhiány az egyik elsődleges oka a hypothyreosisnak.(pajzsmirigy alulműködèsnek) További kiegészítői a táplálkozásnak fitoösztrogének, segíthetnek szabályozni a hormonális egyensúlyt, kezelik az ösztrogén anyagcserét, és segítenek minimalizálni a kellemetlen tüneteket a PMS és a menopauza idején.


doTERRA fitoösztrogén Essential Complex


Kifejezetten arra készült, hogy segítsen egyensúlyt teremteni és támogassa az optimális hormon szintet. A fitoösztrogének a természetben előforduló vegyületek, amelyeknek molekuláris szerkezete hasonló a test által termelt ösztrogénekhez. Miután a test elnyelte és felszívta, a fitoösztrogének hasonló hatást gyakorolnak, mint a nő testében természetesen előállított ösztrogén. Az egyre növekvő számú kutatások azt mutatják , hogy ezeknek a vegyületeknek a bevitele kedvező hatással lehet a csontok ásványi sűrűségének fenntartására, különösen azoknál a nőknél , akiknek csökkent hormonszintjük. A doTERRA Women Phytoestrogen Essential Complex 64% izoflavon (fitoösztrogének osztály) és legalább 50% genistein tartalmára szabványosított erős szójakivonattal lehet erőteljes erőforrás a csontok egészségének fenntartásában. A Phytoestrogen Essential Complex három fő alkotóeleme a szója, a lenmag és a gránátalma kivonatok. A szójakivonat specifikus izoflavonokra van szabványosítva, amelyről kimutatták, hogy támogatja az oxidatív stresszre adott egészséges választ és elősegíti a csontok integritását. A lenmag kivonat standardizált lignánok (a lignánokna növényekben található polifenolok nagy csoportját képviselik) nagy koncentrációja , ez egy osztálya a fitoösztrogénnek, amelyekről kimutatták a humán kutatások során , hogy segíti az egészséges ösztrogén anyagcserét. Végül, a gránátalma-kivonat, amely 40 százalék (ellagic acid) ellag sav, antioxidáns támogatást nyújt.Ez azt jelenti, hogy eltávolítja a méreganyagokat a testből és védi a szabad gyökökként ismert káros molekulákat. Mindhárom kivonat nátrium-lauril-szulfát-mentes. Mindez növényi kapszulában van, így kényelmes, hatékony és természetes módszert kínál a normális hormonszint kiegyensúlyozására és támogatására.


Az ösztrogén és a progeszteron szintjének kiegyensúlyozása a nő életciklusa során a női egészség és életmód lényeges eleme. Függetlenül attól, hogy pre- vagy postmenopauza-e, a doTERRA Phytoestrogen Essential Complex napi 1–2 kapszula bevételével biztosítja az étrendi fitoösztrogének támogatását a normális hormonszint és az ösztrogén anyagcseréje érdekében. A legjobb eredmény elérése érdekében érdemes kombinálni a doTERRA Bone Nutrient Essential Complex és a doTERRA Lifelong Vitality Pack csomaggal.





doTERRA Bone Nutrient Csonterősítő Komplex Kapszula



A csontok egészségének fenntartása a nők számára különösen fontos. A csontok ásványi anyag sűrűsége a nők egész életében a születéstől kezdve a korai 20-as évek elejéig növekszik . Miután elérte a csont az ásványi anyag sűrűségét a húszas éveinkre, csontjaink ásványi anyag sűrűsége viszonylag állandó marad 40 éves korig. Átlagosan 50 éves életkor után azonban a csontok ásványi anyag sűrűsége gyorsan csökken. A legtöbb nő esetében ez megfelel annak az életkornak, amelyben az ösztrogénszint is csökken, és velük együtt az ösztrogén védő hatása is csökken a csontfelszívódás ellen. Mivel ez sok nő számára természetes változás, fontos megérteni, hogyan lehet olyan életmód-mintákat alkalmazni, amelyek az életünk során a legjobban elősegítik az erős és egészséges csontokat.


Biztosítsuk a szükséges tápanyagokat!

Mivel a csontok ásványi anyag sűrűsége egészen a 20-as életévek elejéig folyamatosan növekszik, fontos a megfelelő alapanyagok biztosítása a csontok optimális egészségéhez az élet korai szakaszában. Kalcium, magnézium és foszfortartalmú élelmiszerekben gazdag étrend, például tejtermékek, dúsított növényi tej, sötét leveles zöldek és szója - tápanyagokat biztosít a csont felépítéséhez és fenntartásához. Az életünk első szakaszában megfelelő tápanyag bevitelről kimutatták, hogy növeli a csontok ásványi anyag sűrűségét. Még az élet későbbi szakaszában a kalciumban és fehérjében gazdag étrend hatása fontos szerepet játszik a csont ásványianyag-sűrűségének fenntartásában. Sok nő azonban olyan tápanyagokat fogyaszt, amelyekből hiányzik számos tápanyag, beleértve a kalciumot, amelyek a csont egészségéhez szükséges. Azok számára, akik aggódnak a táplálkozási megfelelőség miatt, a doTERRA Bone Nutrient Lifetime Complex könnyű megoldást kínál. Biológiailag beèpülő kalciummal, magnéziummal, C és D vitaminnal, valamint más alapvető nyomelemekkel dúsítva ez az étrendi segédanyag biztosítja a csontok egészségének felépítéséhez és fenntartásához szükséges tápanyagok optimális szintjét.





doTERRA Woman's Health Kit- Női Egészségcsomag


A doTERRA Women a nők egyedi és változó szükségletek kielégítésére szolgáló termékcsalád. A normális hormonszint befolyásolja a nők jó egészségi állapotát és érzelmi jólétét kora tizenéves korától kezdve a menopauza idején történő átmenetéig. doTERRA A nők gyengéden támogatják a nőt a menstruációs cikluson keresztül, és segítenek csökkenteni a menopauza normális tüneteit. . A doTERRA Women termékcsalád természetes támogatást nyújt az élet különböző szakaszaiban. Ez a készlet a következőket tartalmazza:

  • ClaryCalm® Monthly Blend for Women

  • Bone Nutrient Essential Complex

  • Phytoestrogen Essential Complex



doTERRA DDR Prime- Sejtmegújulás Lágyzselatin Kapszula 60 db

A DDR Prime Softgels Essential Oil Cellular Complex egy speciális esszenciális olaj keverék, amelyek kombinálva támogatják a sejtek egészségét, működését és megújulását. A DDR Prime magában foglalja a tömjén, a vadnarancsot, a licea, a kakukkfű, a szegfűszeg, a borsikafű, a niaouli és a citromfű illóolajait. A vizsgálatok szerint a szervezetnek a méreganyagokra adott egészséges reakcióit elősegítik, miközben támogatják az egészséges sejtműködést.






doTERRA Alpha CRS+ Növényi Kapszula 120 db


Táplálékkiegészítő növényi alkotóelemekkel, karnitinnel, alfa-liponsavval, Q10-koenzimmel és kvercetinnel A doTERRA Alpha CRS+ szabadalmazott formula, amely hatásos mennyiségben jelen lévő természetes növényi kivonatok ötvözete. Az Alpha CRS+ komplexet a xEO Mega vagy a vEO Mega és a Microplex VMz készítményekkel való együttes, napi rendszerességű szedésre fejlesztették ki az általános jóllét támogatása érdekében. Elsődleges előnyök:

  • Támogatja az általános jóllétet

  • Egy kizárólag a doTERRA-nál megtalálható szabadalmazott keveréket tartalmaz erőteljes polifenolokkal

  • Természetes növényi kivonatok ötvözete

Fő összetevők: · Tömjéngyanta-kivonat · Máriatövis magjának kivonata · Japánkeserűfű gyökerének kivonata · Gránátalma-kivonat · Zöld tea levelének kivonata · Kurkumagyökér-kivonat




ESSZENCIÁLIS OLAJOK ÉS KEVERÉKEK HÖLGYEKNEK


A virág illóolajok a nők első számú, ajánlott esszenciális olajai, melyek kívül-belül szépítő tulajdonságokkal rendelkeznek. Érzelmileg csillapító, kiegyensúlyozó, lelki egyensúly elősegítésére ajánlottak. Külsőleg segítenek egyensúlyban tartani a bőr egészségét, nedvességtartalmát, a ráncok megjelenésével is kiválóan alkalmazhatók megújító hatásuk miatt. A kiegyensúlyozott nedvességszint segít a bőr egészséges ragyogásában és egyenletes megjelenésű bőrtónusában. Még jobban szeretni fogja bőre megjelenését és tapintását, ha a legtermészetesebb forrásból származó termékek táplálták.



doTERRA CLARYCALM™ - Havi esszenciális olaj keverék


A dōTERRA® ClaryCalm ™ olyan illóolajok szabadalmazott keveréke , melyet hagyományosan a nők PMS tüneteinek, valamint a menopausa átmeneti fázisa alatti tüneteinek természetes módon való kezelésére használnak.

A ClaryCalm a havi ciklus teljes idejére nyugtató, enyhítő hatást és kiegyensúlyozott közérzetet biztosít.A muskotályzsálya, levendula, bergamott, római kamilla, vörös cédrus, ilang ilang, muskátli, édeskömény, sárgarépamag, pálmarózsa és barátcserje esszenciális olajok külsőleges keverékéből készülő ClaryCalm hűsíti a bőrt, és segíti a felfokozott érzelmek lecsillapítását és kiegyensúlyozását.




doTERRA Whisper™ Touch Nőknek 10ml


A doTERRA Whisper Touchban található egyedülálló olajok csodás, személyes illatot alkotnak, amely a bőrön alkalmazva megigézi és felcsigázza az érzékeket.Mindegy, hogy egy fontos eseményre készül a munkahelyén vagy csak egy laza hétvégére a városban, a doTERRA Whisper Touch keverékkel bárhol csodás illat lengi körbe (és csodásan is érzi magát) egész nap! A nevéhez méltóan lágy és meleg aromájú, ugyanakkor sokrétű olajösszetételt kínáló doTERRA Whisper Touch egyedülállóan személyes illatot teremt. A keverék minden egyes esszenciális olaja önmagában is hívogató aromát áraszt, ám egymással ötvözve ezek az olajok olyan különleges illatot alkotnak, amely a viselője és a környezetében megforduló emberek érzékeit egyaránt felcsigázza. A parfümipar legbecsesebb virágainak tekintett jázmin és ilang ilang eufórikus hatású, virágos aromáját a pacsuli, a vanília, a fahéj és a kakaó meleg, fűszeres illatával párosítva olyan keveréket kapunk, amelyet páratlan komplexitás és aromatikus hatás jellemez. Vigye magával mindenhová, és alkalmazza egyszerűen a praktikus, golyós adagolónak köszönhetően.




doTERRA Passion™ Touch-Inspiráló Keverék 10 ml



A fűszer- és gyógynövényekből kivont esszenciális olajok inspiráló keveréke alkotta doTERRA Passion Touch segítségével újra izgalmat csempészhet az életébe. Olyan dolgok kipróbálásához is bátorságot meríthet, amelyekre korábban sosem sikerült sort kerítenie. A keverék segítségével akár már rutinná vált teendőiben és kapcsolataiban is képes lehet új módon örömét lelni. A frakcionált kókuszolaj, kardamommag, fahéj, gyömbérrizóma, szegfűszeg, szantálfa, jázminvirág abszolútum, vaníliabab abszolútum, damiána levele különleges hatású keveréket alkotnak.


Elsődleges előnyök: Egy inspiráló keverék, amelyhez jókedvre derítő, izgalmas aroma társul.

A fűszer- és gyógynövényekből kivont esszenciális olajok kombinációjával gazdagított. Segít kreativitásra inspirálni, és szenvedélyre lobbantani az élet örömei iránt, melegséget árasztó és megújító tulajdonságok magas koncentrációját tartalmazza





doTERRA PastTense® Feszültségoldó Esszenciális Olaj Keverék 10 ml


A PastTense olyan esszenciális olajok egyedülálló keveréke, amelyek köztudottan hozzájárulnak a kiegyensúlyozottság és harmónia érzésének elősegítéséhez. Alkalmazza az alkalmi vagy visszatérő fejfájásra, halántékra-tarkóra vagy nyakára masszírozva. A PastTense szellemre és testre egyaránt csillapító hatást gyakorló esszenciális olajai pillanatok alatt ellazítanak és megnyugtatnak. Praktikus 10 ml-es golyós kiszerelésben kapható, amellyel munkában, iskolában és otthon is gyerekjáték a felvitele. Egyszerűen kenjen belőle a nyakára, a vállaira vagy a füle mögé, hogy a PastTense hűsítő, egyedülálló aromája megnyugtassa érzelmeit. A PastTense egy jellegzetes illóolaj-keverék, mely enyhíti a feszültséggel és stresszel - járó kellemetlen érzéseket.





doTERRA Beautiful Touch- Varázslatos keverék 10ml


Hagyja, hogy lenyűgözze az illatcserje, a zöldcitrom, a bergamott és a tömjén esszenciális olajok minden szépsége ezzel a tökéletesen harmonizáló virágos keverékkel. A zöldcitrom és a bergamott élénkítő illata felemelő légkört teremt. Az illatcserje és a tömjén jótékony és pihentető aromájának köszönhetően a Varázslatos keverék egy szempillantás alatt belopja magát a szívébe. A Beautiful Touch finom, édes aromája miatt egyedi parfümnek is remek választás a hétköznapokra és különleges alkalmakra egyaránt. Legyen elbűvölő és felemelő a Beautiful Touch varázslatos keverékkel.


ELSŐDLEGES ELŐNYÖK: Tökéletesen harmonizáló virágos aroma! A zöldcitrom és a bergamott élénkítő illata segít felemelő légkört teremteni. Kellemes aromája miatt egyedi parfümnek is remek választás. Jótékony hatással van a hangulatra, és energizál.





doTERRA Blue Lotus- Kék Lótusz Touch 10 ml


Egy különleges, ritka kincs most limitált ideig elérhető! Lepje meg szíve hölgyét vagy édesanyját ezzel a páratlan esszenciális olajjal! Engedje, hogy rabul ejtse a titokzatos és misztikus egyediségéről híres kék lótusz gyönyörű virága. A doTERRA Kék Lótusz Touch olaj a frakcionált kókuszolajat az egyiptomi kultúrában és művészetekben széles körben ünnepelt, értékes kék lótusz kivonatával ötvözi. A kivonatot az egyiptomi lótusz vagy kék vízililiom néven is ismert Nymphaea caerulea növény virágából nyerjük. A rendkívül ritka, népszerű és nagyra becsült kék lótusz aromája jellegzetesen virágos, édes és ellenállhatatlan.




doTERRA Jasmine Touch- Jázmin Roll On 10 ml


A ”Virágok királyának” tartott jázmin gazdag illataromájának és azon képességének köszönheti hírnevét, hogy segít csökkenteni a bőrhibákat és egészséges, ragyogó megjelenést biztosít a bőrnek. A doTERRA Jázmin olaj nemcsak a bőrhibák megjelenését csökkenti, hanem élénkít és energizál is. A Jasmine Touch a frakcionált kókuszolajat és a jázmin abszolút ötvözi a kíméletes alkalmazás és a többszörös felhasználás érdekében.A Jasmine Touch alkalmazható pulzuspontokra egy nyugtató, mégis eufórikus aromához, amely felemeli a hangulatot és elősegíti a pozitív kilátásokat. A bőr előnyeiről híres Jasmine Touch segíthet csökkenteni a bőrhibák megjelenését, és elősegíti az egészséges megjelenésű, izzó arcszínt. A „Virágok királyaként” számon tartott jázminot nagyon illatos aromájáért díjazzák, így a Jasmine Touch ideális személyes illatként való használatra egész nap.



doTERRA Neroli Touch Roll On 10 ml


A neroli esszenciális olaj aromát keserű narancsfa virágaiból vonják ki. Jól ismert megnyugtató, hangulatemelő aromájáról, amely a pihenés elősegítése mellett támogatja a szellemi és érzelmi általános jó közérzetet is. A bőrnyugtató hatású pozitív, megnyugtató élményt nyújt. A doTERRA Neroli Touch keverék praktikus golyós kiszerelésben elegyíti a tiszta neroli esszenciális olajat és a frakcionált kókuszolajat. A keserűnarancsfa virágából nyert neroli esszenciális olaj édes, friss és virágos aromájú. Különlegességnek számít, hogy ugyanez a fafajta két másik citrusos olajat is ad – petitgrainolajat a levelekből és a fiatal ágakból, valamint a gyümölcse héjából sajtolt keserűnarancs esszenciális olajat. Használhatja bőre megnyugtatására és a bőrhibák megjelenésének csökkentésére. A neroli esszenciális olaj közismert hatásai közé tartozik továbbá a relaxáció elősegítése és a hangulat javítása is.





doTERRA Helichrysum- Olasz Szalmagyopár Touch 10 ml


A mézédes illatú olasz szalmagyopár esszenciális olaj regenerálja és helyreállítja a bőrt. Az „örökkévaló” vagy „halhatatlan” virágnak is nevezett olasz szalmagyopár fiatalos megjelenést kölcsönöz a bőrnek, ezért gyakran használják kozmetikumok összetevőjeként.Már az ókori görögök ideje óta alkalmazzák természetes gyógymódok alapanyagaként, olaja pedig számos jótékony hatása miatt rendkívül értékes és keresett.Az ezúttal ebben a praktikus doTERRA Touch keverékben frakcionált kókuszolajjal kombinált olasz szalmagyopár elősegítheti a bőrhibák mérséklését, és hozzájárul az egészséges bőr eléréséhez.


Elsődleges előnyök: Regeneráló és helyreállító tulajdonságainak köszönhetően makulátlan arcbőrt eredményez. A bőrhibák megjelenésének csökkentésével hozzájárul a bőr általános küllemének és tapintásának javításához. Fiatalító hatásának köszönhetően gyakran szerepel kozmetikai termékek fő összetevői között. Mézédes illata nyugtató érzést biztosít az olaj külsőleges használatakor.






doTERRA Rose Touch- Rózsa Roll On 10 ml


A Rózsa Touch megfizethető és kényelmes formában biztosítja a rózsa esszenciális olajnak, a világ egyik legértékesebb esszenciális olajának előnyeit. A rózsaszirmok olyan édes, virágos aromát adnak, amelyet a parfümök és az esszenciális olajok iparágában egyaránt nagyra becsülnek. A Rózsa Touch keveréket a nap bármely szakában alkalmazhatja a pulzuspontokon, amikor a hangulatát javító aromára vágyik. Kiváló a bőr nedvességtartalmának kiegyensúlyozására, csökkenti a bőrhibák megjelenésének arányát, és hozzájárul az egészséges és egyenletes bőrtónus kialakulásához. A Rózsa Touch a nyakon és csuklón is alkalmazható, ha azt szeretné, hogy egy csodásan romantikus, egyedi illat lengje körbe.



Elsődleges előnyök: Érzelmileg felemelő hatású olaj. A rózsa esszenciális olajnak hangulatjavító tulajdonságokat kínáló, édes, virágos aromája van. Segít kiegyensúlyozni a bőr nedvességtartalmát, hogy mindig a legszebb formáját hozhassa, csökkenti a bőrhibák megjelenését. Hozzájárul az egyenletes bőrtónushoz és az egészséges arcbőrhöz.




doTERRA Magnolia Touch Roll On 10ml


A magnóliavirágról úgy tartják, hogy igazi világutazó, mivel különböző fajai elszórva megtalálhatóak Dél-Ázsiában, a Csendes-óceánon és Észak-Amerikában is. A fehér champaca vagy fehér jade orchideafa néven is ismert magnólia virágait a hagyományos kínai gyógymódok régóta alkalmazzák a test egyensúlyának megteremtéséhez. A magnóliavirág húsos szirmaiból gőzdesztilláció útján kinyert magnólia esszenciális olaj gyümölcsös és virágos aromával rendelkezik, amely hozzájárul a pihentető légkör megteremtéséhez. A levendulához és a bergamotthoz hasonlóan a magnólia elsődleges összetevője is a linalol, amely nyugodt és kellemes közérzetet képes kiváltani. A frakcionált kókuszolajjal szakszerűen elegyített Magnolia Touch hidratálja és nyugtatja a bőrt.



doTERRA Hibrid Hordozótáska Magnolia Touch Esszenciális Olajjal 10 ml



Az idei szezonban utazzon stílusosan a doTERRA Magnolia Touch olajat is tartalmazó, minden tekintetben tökéletes kiegészítővel.Ebben az elegáns, kompakt és sokoldalú hordozótáskában tökéletesen testet ölt a „hibrid” szó jelentése. A kivehető betétek segítségével személyre szabhatja benne a teret: biztonsággal a helyükön tarthatja velük a termékeket, ha pedig kiveszi azokat, bármire felhasználhatja az így kapott jókora helyet.






doTERRA Spanish Sage- Spanyol Zsálya Esszenciális Olaj 15 ml


A spanyol zsálya gyógynövényes, frissítő aromája kedélyjavító és nyugtató hatású. Diffúzálva támogatja a memóriát és a kognitív teljesítményt. Elsődleges összetevői, a kámfor és az 1,8-cineol miatt ez az esszenciális olaj ideális lehet testmozgás utáni használatra, vagy szerepet kaphat a mélyszöveti masszázsban is. A spanyol zsálya egy gyönyörű, frissítő illóolaj, amely belsőleg szedve támogatja a nyugodt elmét és az éberség érzését. Diffúzálva elősegítheti a kognitív teljesítménytréninget támogató, stimuláló légkör megteremtését. Ha legközelebb nagy előadást, beszélgetést vagy más olyan helyzeteben támogatásra vágyik, ahol pozitív légkörre van szüksége, amely segít a koncentrálásban és a higgadtságban, a spanyol zsálya kiváló illóolaj.



doTERRA Clary Sage - Muskotályzsálya Esszenciális Olaj 15 ml



Közismert a hangulat-javító és a havi menstruációs ciklusok alatti kellemetlen tünetek enyhtő hatásaiért .A nők bizalommal fordulnak használatához a havi kellemetlen érzések enyhítésére. Elősegítheti a jó hormonegyensúlyt. Hangulatjavító hatású. A muskotályzsálya évelő gyógynövény, amely nyugtató tulajdonságairól és a bőrre gyakorolt előnyeiről ismert. A Muskotályzsálya fő természetes vegyülete, alkotóeleme a linalil-acetát, amely az egyik észtercsoport része, és ezáltal az egyik legpihentetőbb, nyugtatóbb és kiegyensúlyozóbb illóolajok egyike. A Clary Sage belélegzése növeli a pihentető környezetet, és a belső használat elősegíti a nyugodt éjszakai alvást. A változókorban lévő hölgyeknek egyik leginkább javasolt gyógynövénye, mely nem csak az érzelmi-hangulatingadozásokban lehet hasznos segítség, de az egyéb ezzel járó kellemetlen tünetek enyhítője is.


A Clary Sage virágos gyógynövény a menta családban, amely Dél-Európában honos. A Clary Sage-t a középkor óta számos előnyére használják. A virágokat és leveleket gőzzel desztillálják az illatos illóolajhoz, amelyet az összes olaj egyik legpihentetőbbnek tartanak.




doTERRA Cananga- Kananga Esszenciális Olaj 15 ml


Az ylang ylanghoz hasonlóan a Cananga illóolaj is segít csökkenteni a stresszt és elősegíti a nyugalmat. A gőzdesztilláció útján kinyert kananga esszenciális olajat a fa élénksárga virágai adják. Ugyanebből a fafajtából nyerik ki az ilang ilang esszenciális olajat is, habár a kanangának valamivel kevésbé virágos az illata, mint az ilang ilangnak. Ha természetes úton szeretné javítani a hangulatát, a kanangaolajjal kellemes közérzetet teremthet és nyugtató hatást érhet el. A cananga nyugtatja az idegrendszert* és a bőrt. A Cananga illóolaj nyugtató hatású, és segíthet csökkenteni a szorongás vagy a stressz érzését. Természetes módon javítja a hangulatot és elősegíti az egyensúly és a béke érzését. Ezenkívül támogatja az általános immunrendszer működését a szervezetben.




doTERRA Ylang Ylang-Ilang Ilang Esszenciális Olaj 15 ml


Az Ylang Ylang illóolaja hangulatjavító, valamint nyugtató tulajdonságokkal is bírhat. Elősegíti az egészséges bőrképződést és az egészséges haj kinézetét. Esszenciális illóolaját a trópusi Ylang Ylang fa csillag alakú virágaiból nyerik, és széles körben használják parfümök készítéséhez és aromaterápiához. Az aromaterápiában az Ylang Ylang eszközt a feszültség és a stressz csökkentésére, valamint a pozitív gondolkodás és belső egyensúly előmozdítására használják. Gazdag, édes aromája, valamint védelmet nyújtó tulajdonságai miatt luxuskategóriás haj- és bőrápolási termékekben is gyakran megtalálhatjuk illata, tápláló és védő tulajdonságai miatt. A Ylang Ylang belsőleg véve antioxidáns támogatást nyújt.





doTERRA Geranium-Muskátli Esszenciális Olaj 15 ml


A hangulat kiegyenlítő hatásáról ismert muskátli olaja gyakran használt bőrápoló szerekben is, elősegíti az egészséges tiszta bőrt. Nyugtatja az idegeket csökkenti a szorongás érzést. Segít az idegek nyugtatásában és a stressz csökkentésében. Támogatja a mellékvesék és a máj működését. A növény ehető leveleit és virágait gyakran használják desszertekben, süteményekben, zselékben és teákban. Illóolajként a muskáriumot alkalmazták a tiszta bőr és az egészséges haj megjelenésének elősegítésére - ezáltal ideális bőr- és hajápolási termékekhez. A muskáriumból is ismert, hogy a rovarokat természetesen elriasztja. A stressz és a szorongás érzése akadályozhatja a mindennapi életet- lélegezze be frusztráló vagy nyugtalan pillanatokban a Geranium illóolajat, élvezze aromás előnyeit. Tegyen egy-két cseppet a tenyerébe, majd dörzsölje össze a tenyerét, majd tegye a kezét az orrához és a szájához, és lassan lélegezzen. Amikor belélegzi a muskátli illóolaj aromáját, érezni fogja az érzelmekre kifejtett nyugtató, megalapozó hatást.



コメント


bottom of page