top of page
Szerző képeEsszencia Olajok Webáruház

doTERRA Deep Blue® Termékcsalád

Frissítve: jún. 14.


Legyen szó lelkes sportolóról, a szabadtéri pályák szerelmese, vagy csak aktív életmódot folytat, a Deep Blue vonalnak biztosan lesz olyan tagja, aki ideális az Ön számára. Regenerálódjon a Deep Blue™ keverékekkel! Öt Deep Blue terméket fedezhet fel, és mindegyik kínál valami egyedit az Ön rutinjához. Élénkítő, mentás illatával, azonnali és rendkívüli hűsítő, enyhítő hatásaival a Deep Blue® illóolajkeverék minden bizonnyal a vásárlók kedvence. Kizárólag helyi alkalmazásra használható!


A húzódások és rándulások, sőt, maga a sport okozta izomláz is produkálhat nagyon kellemetlen tüneteket, ám a Deep Blue termékei tökéletes társai lehetnek bárkinek, aki az egészséges, aktív életet választja!





doTERRA Deep Blue® Bedörzsölő, Enyhítő Sport Krém


A Deep Blue enyhítő krém a dōTERRA Deep Blue esszenciálisolaj-keverék és természetes növényi kivonatokfelhasználásával készül,hogy helyileg alkalmazva megnyugtassa a problémás területeket. A Deep Blue krémben az ízületekre és izmokra gyakorolt nyugtató és hűsítő hatásairól ismert esszenciális olajok kaptak helyet. Spanyolországból beszerzett Rozmaring, amely magas kámfortartalommal rendelkezik, valamint Japán menta, Csillagánizs, Borsmenta és Teafa kombinációja, amelyek együttes erővel segítenek hűsíteni a bőrt. A hozzáadott Copaiba egészségtől sugárzó bőrt támogató tulajdonságai a Bergamottmenta enyhítő, nyugtató hatásaival ötvöződnek. Ezek az esszenciális olajok kellemesen nyugtatják a hátat, a lábszárat és a lábfejeket, különösen intenzív testmozgást követően





doTERRA Deep Blue™ stift


A CPTG™ esszenciális olajokat tartalmazó Deep Blue™ Enyhítő keverékkel készülő, valamint a copaiba jótékony hatásaival is kiegészített Deep Blue stift erőteljes, célzott enyhülést hoz gyorsan ható, szilárd halmazállapotú formában. A praktikus stift mélyen beszívódik, és hűsítő hatást fejt ki a bőrre. A stiftnek minden fürdőszobában és sporttáskában ott a helye, hiszen olyan hidratáló bőrpuhítókat biztosító formulával készül, amelyek zsíros érzet nélkül varázsolják puhává a bőrt. Gyorsan szárad, így edzés előtt, közben és után is alkalmazható – a Deep Blue stift nyugtat, praktikus és hatékony.





doTERRA Deep Blue esszenciális keverék


Tökéletes akár párologtatóba, akár bázisolajba keverve a panaszos területen bemasszírozva. A Deep Blue Enyhítő keverékben olyan növényi kivonatok és esszenciális olajok ereje ötvöződik, amelyek az ízületekre és az izmokra gyakorolt nyugtató, hűsítő hatásokat biztosító, egyedülálló kémiai profiljukról ismertek. A hát, a lábszár és a lábfej megnyugtatásáról jótékony, enyhítő hatásaival gondoskodó Deep Blue ideális kiegészítője lehet a sportolást levezető masszázsoknak. együtt a nyugalomért és a hűsítésért. A számítógéppel töltött hosszú órák után dörzsölj Deep Bluet az ujjaidra, csuklódra, válladra és nyakadra.


ÖSSZETÉTEL: Japán menta, Copaiba, Bergamottmenta, Teafa, Kék varádics, Spanyol rozmaring, Csillagánizs, Borsmenta, Eukaliptusz, Olasz szalmagyopár, Kúszó fajdbogyó, Egyiptomi kék kamilla




doTERRA Deep Blue™ Touch 


A Deep Blue Touch nyolc olyan esszenciális olaj erejét ötvözi, amelyek az ízületekre és az izmokra gyakorolt nyugtató, hűsítő hatásukról ismertek. A kúszó fajdbogyó, a kámfor, a borsmenta, az ilang ilang, az olasz szalmagyopár, a kék varádics, a kék kamilla és az illatcserje esszenciális olajok frakcionált kókuszolajból készített bázissal kombinálva nyugtatják a testet. Az esszenciális olajok fiatalító és nyugtató hatást fejtenek ki a hátra, a lábszárra és a lábfejekre.Ideális gyermekek és érzékeny bőrű egyének számára.







doTERRA Deep Blue™ Polyphenol Complex Kapszula


A Deep Blue Polyphenol Complex kapszula szuperélelmiszerek egyedülálló keverékét tartalmazza. Melyek ezek? A zöld tea, a vörösbor, a szőlő és a gránátalmalé. A vörösbort a resveratol, a zöld teát katekin tartalma miatt érdemes megemlíteni. A szőlőmag rendkívül magas polifenol tartalmáról ismert. A gránátalma talán az egyik legfontosabb összetevője ennek a kapszulának. Punikalagint tartalmaz, ami a gránátalma egészségvédő hatásáért felelős. A polifenolok semlegesítik a káros szabad gyökök széles skáláját, támogatva a szervezet különböző szöveteit, szerveit és rendszereit. A speciális összetételnek köszönhetően, ez az étrend-kiegészítő kapszula lehetővé teszi, hogy ezeket a természetes összetevőket alkohol, koffein, cukor vagy más potenciálisan káros stimulánsok fogyasztása nélkül vigyük be a szervezetünkbe.





Felhasználási módok:


  • Sportolás, napi testmozgás előtt és után kenjük be az izmokat és az ízületeket-Sportolás, mozgás előtt készíts magadnak bemelegítő olajat. 10-15 ml frakcionált kókuszolajba cseppents 3-4 cseppet a keverékből és dörzsöld át a főbb izomcsoportokat, ízületeket. Könnyebben fog menni a bemelegítés és a mozgás is könnyedebb élmény lesz.


  • Hűtő, enyhítő masszázsként használjuk bázisolajjal-Ha a mozgás után izomlázad támad, masszírozd át a fájdalmas helyeket, hogy a keverék kioldja a feszültségeket, feszüléseket a testedből.


  • Nyugtatja a fájó ízületeket és izmokat-Alár derékfájás mértékétől függően, akár hígítás nélkül masszírozd be a derekadba, hogy mielőbb csillapítsa a fájdalmadat . Rögtön vigye fel a frakcionált olajjal higítva egy hosszantartóbb és egyenletesebb hatás kifejtése érdekében.


  • Ízületi gyulladás esetén hordozóolajjal hígítva dörzsöljük át vele az ízületeket .


  • Fejfájás esetén adj hozzá még néhány csepp borsmenta olajat a készletedből és masszírozd be a halánték, homlok, tarkó és vállak területébe


  • Összetevőik elősegítik a vérkeringést


  • az élénkítő hatásért edzés közben párologtasson Deep Blue esszenciális olaj keveréket

  • nehéz súlyok emelése után masszírozd a derekába ( Deep Blue krém vagy olaj keverék bázisolajban higítva)


  • egy hosszú munkanap után dörzsöld be ujjait, csuklóit, vállait és nyakát


  • hígítsd a Deep Blue-t frakcionált kókuszolajjal és masszírozd a növésben lévő gyermeked lábaira


  • élénkítő és hűsítő hatásért masszírozd lábfejedbe és térdedbe edzés előtt és után

1 090 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page