top of page
Szerző képeEsszencia Olajok Webáruház

Bőrápolás növényi esszenciális olajokkal



A kellemes illataikról és különféle bőrtápláló tulajdonságaikról híres illóolajok a bőrre gyakorolt ​​előnyei összetett természetes összetételükből, aktív hatóanyagokból és a köztük lévő szinergiából fakadnak. Ezek a híres előnyök magukban foglalják a védő antioxidáns és antimikrobiális tulajdonságokat, a bőr zsírtartalmának kiegyensúlyozását vagy csökkentését, a gyulladás vagy irritáció csillapítását, a bőr nedvességtartalmának megőrzését, a bőr helyreállításának támogatását, a finom vonalak és ráncok megjelenésének javítását és sok egyéb kívánatos tevékenységet. Az illóolajok értéke a kozmetikában és a bőrápolásban sokrétű előnyeikkel függ össze. A szintetikus anyagoktól eltérően az illóolajok hatása messzemenően nem csak bőrünkre van jótékony hatással, hanem ellazítja érzékszerveinket, és támogatja fizikai és pszichológiai jólétünket a holisztikus jólét érdekében.


Bőrünk a legnagyobb szervünk: testünk elsődleges védelmi rendszere-rengeteg vegyi anyag, adalék és szinezékek, mesterséges illatanyagok felszívódnak bőrünkönn keresztül a szervezetünkbe, így napi szinten ki vagyunk téve a toxinoknak. A jelenleg gyerekeknél és felnőtteknél is gyakori, tapasztalható tünetek: bőrproblémák, (gyakori az ekcéma) emésztési-felszívódási zavarok- (a kettő összefügg!) allergiák, figyelemzavar is szorosan összefügg ezekkel, talán nem is gondolnánk!


Tudatosan törekedhetünk a vegyszermentesebb életre, melyet érdemes minél hamarabb elkezdeni- rövid időn belül elkezdjük tapasztalni a változást. Ezt az egészségünk védelme érdekében kezdhetjük natúrkozmetikumok, a napi tisztálkodási szerek, háztartási anyagok öko- vegyszermentes termékek bevezetésével.


Az Esszenciális olajok megújító és nyugtató hatásaikról is ismertek. Egy tiszta doTERRA CPTG tanúsított esszencia természetes hatóanyagot tartalmaz. Amikor ezt valamilyen tápláló növényi olajba tesszük, a legtökéletesebb arc és bőrápolónkat készíthetjük el. Az esszenciális olajok a bőr mély rétegeiben is dolgoznak, vitalitással töltik fel és hosszan tartó eredményt biztosíthatnak..




Az OSHA (Occupational Safety & Health Administration U.S. Department of Labor) hivatala egy olyan kutatást végzett, melynek során 2983, kozmetikumokban található kémiai anyagot vizsgáltak meg, melyek fő összetevői a vizsgált kozmetikumoknak. A leggyakrabban megtalálható kémiai anyagok rendszeresen használt termékeinkben:



Sodium-Lauril Szulfát (SLS)

Erős tisztító és zsíroldó anyag, rengeteg bolti tusfürdő, sampon, habfürdő összetevői között az SLS vagy egyéb alternatívája a második az összetevők között. A káros és nyilvánvaló hatásokon, azonnali reakciókon túl azonban a legaggályosabb, hogy erős zsíroldó anyagként nemcsak a zsíros szennyeződéseket távolítja el a bőrröl, hanem a bőr saját felső, zsíros rétegét is. Gyorsan felszívódik, és az agyba, májba, szembe és szívbe kerülve maradandó károsodást okozhat. Vékonyabb, érzékenyebb bőrű embereknél, illetve csecsemőknél, gyermekek hamarabb jelentkeznek a tünetek. (A gyerekeknél ezért különösen fontos a megfelelő szulfátmentes fürdető és sampon használata) Irritálja a légzőszerveket és a bőrt!


Phtalate (Ftalátok)

A ftalátok szerves vegyületek, kozmetikumok, testápoló termékek (pl. bőrhidratáló krémek), parfümök, hajlakk, szappan, sampon, körömlakkok adalékanyagai. Felszívódik a bőrbe, és befolyásolja annak védelmi rendszerét. A Phthalate-ok (ftalátok) károsítják a májat, a vesét és a szaporodási szerveket, mindemellett a szervezetre a hormonokhoz hasonló hatást gyakorolnak. A ftalátok használatát az Európai Unióban a reprodukciót illetve a gyermek fejlődését károsító hatásaik miatt korlátozzák. Egyes ftalátok a hormonrendszerbe avatkozva korai pubertást okoznak, károsítják a férfiak szaporodási képességét és csökkentik a serdülő hímneműek tesztoszteronszintjét, ami alacsony spermaszámhoz vezet, ezért összefüggésbe hozhatók a férfiak termékenységi problémáival. A ftalátok át tudnak jutni a placentán, és a gyermeket már az anyaméhben is károsítják.


Imidazolidinil Urea és Diazolidinil Urea

Ezek – a parabenek után – a leggyakrabban használt tartósítószerek. Bizonyított a szerepük a kontakt dermatitisz kialakulásában (Amerikai Bőrgyógyászati Akadémia).


Metil, Propil, Butil, Etil, NIPA-ester, Nipagin, Nipasol; PHB-észter paraben

A parabének kozmetikai termékekben és élelmiszerekben (p-hidroxi-benzoát néven) gyakran használt összetevők.Leginkább kozmetikumok, dezodorok tartósítására használják. Rákkeltő hatású. A vegyi anyagok behatolnak a bőrbe, befolyásolják a hormonrendszert. Esetenként a tartósítószerek légzési nehézségeket, allergiás reakciót válthatnak ki.


Triklozán

A hormonrendszer és immunrendszer károsító hatása is ismert. A kozmetikai cégek sok termékhez adják ezt a vegyszert, mert elpusztítja a baktériumokat a bőr felszínén. Ezért szerepel rengeteg dezodorban és izzadásgátlóban, valamint a kézfertőtlenítő szappanokban. A triklozán szokatlan hormonaktivitást okozhat és károsíthatja a pajzsmirigyet.





A dōTERRA esszenciális olajai és bőrápolási termékei mentesek a számos népszerű termékben megtalálható káros összetevőktől, és gyakori problémák megoldásában segíti a felhasználókat, miközben az esszenciális olajoknak köszönhetően személyre szabott élményt nyújt.




ÖNÁLLÓ ESSZENCIÁLIS OLAJOK, MELYEKET NÖVÉNYI OLAJBAN HIGÍTANI SZÜKSÉGES, VALAMINT SAJÁT KOZMETIKUMAINKBAN HASZNÁLHATUNK:


Az illóolajokat ne vigyük fel közvetlenül a bőrre, mindig csepegtessük valamilyen bázisolajba – olívaolaj, jojobaolaj, mandulaolaj is megfelel erre a célra. Az esszenciális olaj irritációt válthat ki az arra érzékenyeknél, ezért használat előtt nem árt tesztelni egy kisebb bőrterületen, fül mögött vagy karunk hajlatában!




Tömjén esszenciális olaj: Az egyik legértékesebb esszenciális olaj minden területen. Boswellia fák gyantájából, gőzdesztillációval nyerik. Nyugtató és szépítő tulajdonságai helyileg alkalmazva megfiatalítják és megújítja a bőrt, és segít csökkenteni a bőrhibákat, hegek és a terhességi csíkok megjelenését. Touch- golyós kiszerelésben azonnal bőrre vihető! Hidratáló készítményébe téve a doTERRA Tömjén illóolaj segíti a bőr egészségét és a bőr megújítását.




Levendula:

A levendula illóolajnak nemcsak híres nyugtató hatásaa van, amelyet az emberek sokan ismernek, hanem csodálatos jótékony hatást is kínál a bőr számára. Helyileg alkalmazva a levendula tisztán és egészségesen tartja a bőrt és a fejbőrt, bőrirritációkat is csillapíthat. Touch- golyós kiszerelésben azonnal bőrre vihető! Megnyugtatja a bőrt, enyhítheti a bőrpanaszokat, pattanásokat, és egyéb bőrproblémák esetén is vessük be: ekcéma, pikkelysömör, herpesz, leégés, csalánkiütés, szájpenész. Megújítja a bőrt horzsolások, vágások, sebek, műtéti hegek, hólyagok esetén is próbáljuk ki, higítva növényi olajban!





Melaleuca- Teafa:

A teafa illóolaja több mint 90 különböző természetes vegyületet tartalmaz, és korlátlan felhasználási területet tartalmaz. Használható a bőr tisztítására és az egészséges megjelenésű arcbőr támogatására, problémás, pattanásos, irritált bőrre mindenképp próbálja ki! A teafa alkalmankénti bőrirritáció esetén is hatásos, nyugtatja a bőrt. Touch- golyós kiszerelésben azonnal bőrre vihető! A tisztító, bőrfertőtlenítő és bőrfiatalító tulajdonságai miatt ismerik leginkább. A belőle nyert illóolaj valóságos kincsestár minden területen már önmagában is. 




Geranium-Muskátlirózsa:

A muskátli esszenciális olaj használata az ókori Egyiptomig nyúlik vissza, ahol a bőrre gyakorolt szépítő hatásaiért alkalmazták. Minden bőrtípushoz ajánlott és alkalmazható! A muskátli olaj kiegyenlíti a bőr textúráját azáltal, hogy halványítja a foltokat és élénkíti az arcszínt. Az olaj öregedésgátló hatásairól is ismert, például csökkenti a ráncok és finom vonalak megjelenését az érett bőrön. A muskátliolaj könnyen beépíthető a bőrápolási rutinjába, ha egy-két cseppet ad a bőr- és hajápoló termékeihez.




Juniper Berry- Borókabogyó:

A boróka bogyó illóolaj arról ismert, hogy képes természetes tonikként viselkedni és csökkenteni a bőrhibák megjelenését. A tiszta és egészséges arcszín elősegítése érdekében vigyen fel egy csepp borókabogyó illóolajat a bőrére. Segítheti a problémás bőr kezelését. Helyileg alkalmazva a borókabogyó illóolaja természetes bőrfestékként működik és csökkenti a bőrfoltok megjelenését A tiszta és egészséges arcbőr érdekében vigyünk fel frakcionált kókuszolajban egy csepp borókabogyó illóolajat a bőrünkre esténként.




Roman Chamomille- Római kamilla: Helyileg alkalmazva a római kamilla illóolaj nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású lehet a bőrön. Kellemes aromája és a bőrre gyakorolt ​​jótékony hatása miatt gyakran megtalálható arckrémekben, hajfestékekben, samponokban. A római kamilla illóolaj beépítése a napi bőrápolási rendszerbe segít hasznosítani a római kamilla nyugtató előnyeit, miközben elősegíti a bőr fiatalos megjelenését. A kamilla főzetét természetes gyógymódként használták ekcéma, sebek, fekélyek, köszvény, bőrirritációk, zúzódások, égési sérülések, rákbetegségek, sőt olyan bőrbetegségek esetén is, mint a repedezett mellbimbók, bárányhimlő, fül- és szemfertőzések, mérges borostyán és pelenkakiütés.




Helichrysum-Olasz Szalmagyopár:

A mézédes illatú Helichrysum illóolaj a bőr megújításáról ismert- gyakran szerepel az öregedésgátló termékekben. Elősegíti az egészséges, ragyogó bőrt és csökkenti a ráncok, vonalak és foltok megjelenését.

A Helichrysum elsődleges összetevője a neril-acetát, amelyről kísérleti kutatások kimutatták, hogy hatékonyan csökkenti a bőrirritációt. A neryl-acetát támogatja az egészséges megjelenésű bőrt, és csökkenti a foltok és ráncok megjelenését. Touch- golyós kiszerelésben azonnal bőrre vihető!A Helichrysum olajat belekeverhetjük különböző krémekbe, amelyet közvetlenül a bőrön használhatunk izom- és ízületi fájdalmak csillapítására. Ne használjuk tisztán az illóolajat a bőrön. Használat előtt hígítsuk fel hordozóolajjal. Még a hígítás után is érdemes ellenőrizni, hogy nem jelentkezik-e allergiás reakció. Soha ne vegye be a Helichrysum illóolajat szájon át.Alkalmazható izomfájdalmak esetén is.A Helichrysum lenyűgöző illóolaj. Egyrészt gyulladáscsökkentő és antioxidáns, másrészt bőrfiatalító tulajdonságai miatt. Használata számos bőrprobléma esetén hasznos lehet, éppen ezért használják gyakran az érett vagy problémás bőrre kifejlesztett bőrápolási, kozmetikai termékekben, de nem ritkán fellelhető különböző fájdalomcsillapító készítmények összetevőjeként is.




Ylang-Ylang:

A több okból is bőrmegújítóként ismert ilang-ilang olaj antioxidánsokat tartalmaz, amelyek serkentik a bőr megújulását azáltal, hogy helyreállítják a bőr lipidjeit és fehérjéit. Az ebben az olajban lévő antioxidánsok megakadályozhatják az öregedés jeleit, ezért az olaj számos öregedésgátló kozmetikumban megtalálható. Gazdag helyileg nyugtató és tápláló tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek javíthatják a haj egészséges megjelenését és érzetét. Adjon bőrének fényűző gőzfürdőt az Ylang Ylang illóolaj használatával. A gőzölős arcápolók jótékony hatással vannak a bőrre azáltal, hogy megnyitják a pórusokat, míg az ylang ylang olaj elősegíti a bőr egészséges megjelenését, és édes illatot ad a natúr bőrápoláshoz.



Patchouli- Pacsuli:

A Patchouli növény leveleiből kivont Patchouli illóolajnak sokféle felhasználása és előnye van mind az elme, mind a test számára. A pacsuliolaj csökkentheti a ráncok, foltok és a bőr hibáinak megjelenését. Ne hagyja ki a Patchouli illóolaj hihetetlen bőrápoló előnyeit - tegye részévé a mindennapi arckezelésében. Ha szeretné megtapasztalni a pacsuli bőrre gyakorolt ​​jótékony hatását, adjon hozzá néhány csepp pacsuli illóolajat a napi hidratáló krémhez, vagy vigyen fel egy-két cseppet közvetlenül a bőrére. A pacsuli olaj használata elősegíti a ragyogó arcszínt és segít a problémás bőrterületeken.




Cedar Wood- Vörös cédrus:

A vörös cédrus esszenciális olaj a bőrre gyakorolt jótékony hatások hosszú sorát kínálja. A vörös cédrus olajának tisztító tulajdonságai a bőrhibák megjelenésének csökkentéséhez is hozzájárulnak. Adjon egy-két cseppet az arctonikhoz vagy hidratálóhoz, hogy tiszta, egészséges megjelenést kölcsönözzen a bőrnek. Ha új bőrhibát észlel, közvetlenül vigyen fel egy csepp cédrusfa olajat az érintett területre, hogy azonnal javítsa a megjelenését.





Mirrh- Mirha: Ha a tömjén az „olajok királya”, akkor a mirha is kétségtelenül a királyi udvar tagja. A bőr megjelenésének javítására való alkalmassága miatt a dōTERRA Salubelle keverékben és sok más bőrápolási termékben is kiemelt összetevőnek számít. A mirha fiatalos arcbőrt eredményez, és nyugtatja a bőrt. Adjon hozzá egy vagy két cseppet a napi krémhez vagy hidratálóhoz, hogy csökkentse a finom vonalak és ráncok megjelenését. A mirha jótékony hatással lehet a körmökre is. Ha a kutikula kiszáradt, próbálja ki ezt a könnyen elkészíthető krémet négy egyszerű összetevővel – shea vajjal, méhviaszszal, doTERRA frakcionált kókuszolajjal és mirha illóolajjal – körmei hamarosan megkönnyebbülnek. Ez a keverék kézen, ajkakon vagy bármilyen száraz bőrön is használható.



ILLÓOLAJOK BŐRTÍPUSOK SZERINT

NORMÁL BŐR

Ezt a viszonylag ritka bőrtípust a harmónia állapota jellemzi: a bőr olajjai tökéletesen kiegyensúlyozottak, ami természetesen ragyogó és egészséges arcbőrt eredményez. Sokunknak lehet kombinált bőrtípusa, ahol a T-zóna (a homlokot és az orr hosszát lefedő terület) az egyetlen problémás terület, az arc többi része pedig egy normálisabb bőrhöz igazodik. típus. Ennél a bőrtípusnál a kiegyensúlyozó hatású illóolajok működnek a legjobban, mivel segítenek fenntartani a bőr természetes harmóniáját és nedvességszintjét.
Levendula esszenciális olaj – egy igazán klasszikus olaj a bőrápolásban, támogatja az optimális hidratálást és a bőr természetes egészséges állapotát.

Neroli/ Narancsvirág esszenciális olaj – természetes tisztító és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, valamint segít egyensúlyban tartani a felületi olajokat.

Geránium illóolaj – segít szabályozni a bőr zsírtartalmát, és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek minimalizálhatják az olyan lehetséges problémákat, mint az akne vagy az érzékenység.

Ylang ylang esszenciális olaj – köztudottan harmonizáló belsőleg és külsőleg is, segít megelőzni a kiszáradást és a túlzott faggyútermelést. Bőrmegújító és mélytápláló olaj.

ZSÍROS BŐR

A zsíros bőr olyan probléma, amely leggyakrabban a fiatalabb korosztályokat sújtja. Jellemzője, hogy a bőr túl sok faggyút termel, ami túlzottan fényes vagy zsíros arcbőrt eredményezhet. A pórusok is nagyobbak lehetnek és jobban láthatóak lehetnek. Ez a bőrtípus jól kezelhető olyan illóolajok használatával, amelyek segítenek megtisztítani a bőrt és csökkentik a bőr zsírosodását. Ezenkívül az összehúzó hatású olajok elősegíthetik a látható pórusok csökkentését. A jól ápolt zsíros bőrtípus megelőzheti a pattanások kialakulását, amelyek a baktériumok szaporodása miatt alakulnak ki az olajjal és szennyeződéssel eltömődött pórusokban.
Teafa illóolaj – segít eltávolítani a felesleges faggyút, és köztudottan természetes antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik. Gyakran használják zsíros és pattanásos bőrre való bőrápoló termékekben.

Neroli esszenciális olaj – ez az olaj nemcsak nagyon gyengéd a bőrhöz, hanem híres gomba- és antibakteriális tulajdonságaival is rendelkezik, amelyek hasznossá teszik a zsíros bőr tisztításában és a pattanások megelőzésében.

Citrom és bergamott olajok – ismerten javítják a zsíros bőr arcszínét gyulladásgátló és antibakteriális tulajdonságai révén. A legtöbb citrusolaj, köztük az édes narancs, a mandarin és a grapefruit, általában jól használható a zsíros bőrre.

Cypress/ Ciprus esszenciális olaj– erős és felemelő olaj, amely tisztítja a bőrt és csökkenti a fényét. Híres antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik.A ciprus monoterpéneket tartalmaz, ami kedvező a zsíros bőrre nézve és megújítja a bőrt.


SZÁRAZ BŐR

A faggyú hiánya csökkent hidratációhoz és fokozott vízveszteséghez vezethet a bőr felszínéről (más néven transzepidermális vízvesztés vagy TEWL). Mivel a faggyú elzáró rétegként működhet a bőrön, a száraz bőr gyakran a bőrgát sértetlenségéhez vezethet, és gyakrabban irritált, mint a zsírosabb bőrtípusok. A száraz bőr másik oka a kiszáradás lehet (ezt néha dehidratált bőrnek nevezik). A nagyon nyugtató, nyugtató és természetesen hidratáló illóolajok a legjobbak erre a bőrtípusra.
Kamilla illóolaj – mind a római, mind a német kamillaolaj természetes módon csillapítja a bőrszárazsággal járó gyulladást, irritációt vagy fájdalmat.

Levendula esszenciális olaj: jól ismert nyugtató hatású olaj, bőrproblémák, irritáltság esetén és száraz bőrön is alkalmazható.

Tömjén esszenciális olaj – mélyen tápláló, a tömjén jól ismert a száraz és érett bőrtípusok megfiatalítására való képességéről. Természetes bőrnyugtató tulajdonságokkal is rendelkezik.

Rózsa és Jázmin olajok– ezek a koncentrált virágolajok nagy hírnévnek örvendenek abban, hogy fokozzák a bőr hidratáltságát és fakóságát, valamint kíméletesek a bőrhöz és mélyen tápláló, megújító hatásúak.

Szantálfa esszenciális olaj- szantálfa nagyon megnyugtató és jótékony hatással van a bőrre.A kutatások szerint elősegíti a bőr hiányosságainak csökkentését. Amellett, hogy nyugtató és jótékony a bőrre, a hawaii szantálfa ugyanazokat a hatásokat nyújtja a hangulatnak, segítve a feszültség csökkentését és az érzelmi jólét előmozdítását.

PATTANÁSOS BŐR

Az akne egy krónikus, de gyakori bőrbetegség, amely leggyakrabban az arcon látható foltok formájában jelenik meg, bár a testen is előfordulhatnak pattanások. Ilyenkor egy pórus vagy szőrtüsző zsúfolttá válik a bőrsejtek, szennyeződések és zsírok felhalmozódása miatt. Így az akne bőrápolási rutinjainak tartalmazniuk kell nem komedogén bőrápoló és sminktermékeket, amelyek nem járulnak hozzá az eltömődéshez. Ugyanez vonatkozik a hordozóolajok használatára is; kiváló, nem komedogén választás a jojobaolaj.

Az illóolajok természetes gyógymódok lehetnek az enyhébb aknés esetekben. A nyugtató, gyulladáscsökkentő és antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezők általában a leghasznosabbak.
Teafa illóolaj – kimutatták, hogy képes az acne vulgaris enyhe és közepesen súlyos eseteinek megszüntetésére. Ez a bejelentett széles spektrumú antimikrobiális és gyulladásgátló tulajdonságainak tulajdonítható.

Oregánó illóolaj – erős aktivitást mutatott a pattanásokat okozó baktériumok visszaszorításában, amiről úgy gondolják, hogy a timol vegyület és egyéb összetevői közötti szinergia okozza. Egy másik magas timoltartalmú olaj a kakukkfűolaj, amely hasonló hatásokat mutatott.

Kakukkfű illóolaj- a kakukkfű illóolaj tisztító hatással van a bőrre, ideális olaj a bőrápoláshoz. Az egészséges megjelenésű bőr tisztításához és elősegítéséhez hígítson fel egy-két csepp kakukkfű illóolajat hordozóolajban (pl. doTERRA frakcionált kókuszolaj), majd vigye fel az oldatot a bőr célzott területeire.

Citromfű illóolaj – kiváló arcszín erősítő a pattanások számára, mivel természetes összehúzó tulajdonságai vannak. Csökkentheti az aknés hegek megjelenését is.


doTERRA TERMÉKEK AZONNAL KÉSZ HASZNÁLATRA:



A doTERRA Touch termékek frakcionált kókuszolajalappal készültek, könnyen használható doTERRA Touch 10 ml-es golyós keverékek. Ideális érzékeny bőrű gyermekek és felnőttek számára, készen áll a gyors használatra, így azonnal hozzájuthatsz az illóolajok előnyeihez. A hígítás miatt az illóolaj nagyobb felületen szívódik fel, megkönnyíti a száraz bőrön történő alkalmazást valamint megelőzhető a bőrérzékenység is. A hígítás fontos olyan illóolajok esetén, amelyek természetes kémiai összetevői erősebbek.


Touch golyós kiszerelésben elérhető bőrápoló olajok: Levendula olaj, Teafa olaj, Tömjén olaj, Rózsa olaj, Olasz Szalmagyopár olaj, Magnólia olaj, Jázmin olaj, Neroli olaj (Keserű narancsfa virágának olaja), valamint az exkluzív Yarrow Pom és Salubelle keverékek kiváló bőrápoló hatóanyag komplexumok.



EGÉSZSÉGES ÉS RAGYOGÓ BŐR dōTERRA VERÁGE™ TERMÉKEKKEL


A Veráge™ egy természetes bőrápoló termékekből álló exkluzív rendszer, amely táplálja és hidratálja a bőrt, ezzel csökkentve az öregedés látható jeleit. A Veráge termékekben használt korszerű, növényi alapú technológia elősegíti a bőr optimális lipidegyensúlyát – ugyanazt az egyensúlyt, amely az egészséges, fiatalos megjelenésű bőr sajátja. Minden egyes termék a Föld valódi ajándékait rejti magában: tápláló növényi kivonatokat, tiszta és hatékony CPTG™ minőségű esszenciális olajokat és válogatott, természetes összetevőket. A dōTERRA Veráge bőrápoló kollekcióval látható és érezhető eredményeket érhet el.


A TERMÉKEKET A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHETI MEG!


Ajánlott használat az alábbiakra:


-Száraz bőr -Vonalak -Ráncok -Elveszíti rugalmasságát -Kevésbé feszes -Sötét szem karikák -Nevetés árkok -Szarkalábak -Nem ragyog a bőröd





PROBLÉMÁS BŐR KEZELÉSE- dōTERRA HD CLEAR™


A HD Clear™ egy háromlépéses rendszert alkot, amelynek az alkotóelemei egymást erősítve működnek, azaz minden termék a következőre épül a bőr alapos tisztítása és méregtelenítése, valamint optimális hidratálása érdekében a kiegyensúlyozott nedvességtartalomért. A tiszta növényi kivonatokból készült HD Clear összetevői kíméletesek a bőrhöz, megnyugtatják, ugyanakkor erőteljes hatásúak is. A HD Clear mindennapos használata segít csökkenteni a bőrhibák megjelenését, tiszta, egészséges arctónust eredményez, és nyugtatja a bőrt. Természetes megoldást nyújt a problémás bőrre minden korosztály számára.



A TERMÉKEKET A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHETI MEG!


-A teafa (melaleuca) esszenciális olaj kifejezetten bőrtisztító tulajdonságáról ismert.

-Az aktív édesgyökér-kivonat minden arctisztítás alkalmával hozzájárul a tisztább bőrhöz.

-A fehér fűzfa kérgének kivonata bőrfiatalító hatású.

-Egy speciális algakivonat segít a bőr hidratálásában.











Felhasznált forrásanyagok:


- Wikipédia

- https://www.newdirectionsaromatics.com/blog/articles/a-complete-guide-to-essential-oils-for-skin.html#normal-skin

330 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page